instalace exe souborů na emulátoru WM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
ZED
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i8000

Post by ZED »

jdou na emulátor WM nějak naistalovat exe soubory které se musí instalovat přes Activesync z PC? Ty virtuální WM
mi Activesync nenajde.
Díky
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

pokud si dobře vzpomínám, je tam funkce Přemostit spojení (nebo tak nějak) a virtuální PDA ti to s ActiveSyncem spojí, ale nesmíš mít připojený žádný jiný PDA. Ale mě to nefungovalo, stejně jako mi nefunguje virtuální síť, neivm proč...
ZED
nováček
nováček

Post by ZED »

mně virt. síť jede , ale musel jsme nainstalovat Virtual PC, v něm je nějaký ovladač který to potřebovalo.
Potom jsem si zadal ručně IP adresu a jelo to. Sice jsem musel párkrát "PDA" restartovat než se to poprvé chytlo ale teď jede OK
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Spolu s emulátorem se instaluje Device Manager, který je třeba po spuštění samotného emulátoru spustit (defaultní cesta je C:\Program Files\Microsoft Device Emulator\1.0\dvcemumanager.exe), najít ve výpisu v tomto manažeru spuštěný obraz, kliknout pravým tlačítkem na něj a dát "cradle". Poté se provede spojení s ActivceSync.
ZED
nováček
nováček

Post by ZED »

tak mně to zatím nevalí. Device manager se mi pustí a najde obraz a pak dám Cradle. Activesync se ale nepřipojí. V activesync mám nastaveno "povolit k COM1" tak jsem to zkoušel zadat i do nastavení "Emulator Prosperites" pod "Peripherals".
Pokud tam ale do některého z portů vyberu COM1 tak to nahlásí Unable to open serial port , Error: problem updating configuration .

Netušíte čím to může být?

Děkuji
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

V ActiveSync by mělo být nastaveno místo COM portů DMA. V emulátoru není potřeba nic zvláštního nastavovat.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Re: instalace exe souborů na emulátoru WM

Post by IkE Blaster »

Jsem si na 100 a 1% ( :lol: ) jisty, ze jsem to tu na foru jiz psal. Takze hledat, hledat, hledat. Ale elcrys ti to rika IMHO dobre :)
Post Reply

Return to “Aplikace”