Xperia vs Touch HD: Který je rychlejší při přehrávání videa?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

psychopat:

Porovnavat muzes pouze s moji G900 a castecne se Standovo XDA Flame, ale tam trochu uber. Jsou vykonna vsechna podobne. My mame trochu vyhodu v GPU Nvidia cipu, ale prave na toto FLV mi akcelerace nefunguje.

Ostatni zarizeni zde maji vice jak 4x mensi rozliseni QVGA ;)

Jinak porovnani procesoru se tu uz resilo, Qualcomm je takovy ten samy urychlovac, na co ho nema, to moc nezvlada. Intel (Marvell i jine) jsou univerzalni, pouzivaji tzv. hrubou silu na vsechno. Neco jako P4 vs. Athlon XP sveho casu.
psychopat
přispěvatel
přispěvatel

díky

Post by psychopat »

jasně chápu...v tom případu nechápu proč když prý má Xperie práve ten grafický čip od nvidie což HD nemá... myslím popřípadě se omlouvám...proč Xperia nedosahuje výsledků lepších než HD?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Pokud vim, tak X1 nema cip od nvidie... Kazdopadne to je vzdy tim, ze neexistuje optimalizovany software.

Navic to je u videa dost podle formatu

//blby insert :evil:
psychopat
přispěvatel
přispěvatel

Post by psychopat »

ahoj je to v té recenzi od toho uživatele od kterého jsem použil ten úryvek ale jestli se tomu dá tedy věřit, prý je to kvůli těm panelům...mám to hledat abych to sem pověslil?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Ohledně výkonu se podívej na Youtube na videa demíček a her yužívajícich grafiický čip v XDA Flame (podobně na tom bude i zmiňovaná Toshiba G900). Takový výkon ti dnešní tzv. špičky (Touch, HD) nenabídnou. A to ani náhodou. Jediným problémem je, že neexistuje pro náš grafický čip oficiální podpora. Ale chápu to - to by totiž pro pda za poslední rok a půl nebyla nejlepší vizitka. Nicméně na neoficiální podpoře se pracuje.
Ale nenech se znechutit, pokud reklama říká, že Diamond apod. poskytují výkon, určitě nelže ;-).
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Tak jsem taky trochu experimentoval a mimo jiné jsem zjistil, že pro přehrávání *.flv je daleko vhodnější CorePlyer, než starší TCPMP:

Testovací video z článku u obou přehrávačů nastaveno na nejvyšší kvalitu
RAW Framebuffer
QVGA displej

TCPMP - 115,91%

Coreplayer - 231,29%

Což je takřka přesně stoprocentní nárust výkonu! Podotýkám, že oba přehrávače mám nastavené úplně shodně. To by člověk neřekl, co dokáže softwarová optimalizace, i když u ostatních formátů videosouborů nebyl nárust výkonu tak velký (30 - 50%).
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”