psychopat:
Porovnavat muzes pouze s moji G900 a castecne se Standovo XDA Flame, ale tam trochu uber. Jsou vykonna vsechna podobne. My mame trochu vyhodu v GPU Nvidia cipu, ale prave na toto FLV mi akcelerace nefunguje.
Ostatni zarizeni zde maji vice jak 4x mensi rozliseni QVGA ;)
Jinak porovnani procesoru se tu uz resilo, Qualcomm je takovy ten samy urychlovac, na co ho nema, to moc nezvlada. Intel (Marvell i jine) jsou univerzalni, pouzivaji tzv. hrubou silu na vsechno. Neco jako P4 vs. Athlon XP sveho casu.
Xperia vs Touch HD: Který je rychlejší při přehrávání videa?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ohledně výkonu se podívej na Youtube na videa demíček a her yužívajícich grafiický čip v XDA Flame (podobně na tom bude i zmiňovaná Toshiba G900). Takový výkon ti dnešní tzv. špičky (Touch, HD) nenabídnou. A to ani náhodou. Jediným problémem je, že neexistuje pro náš grafický čip oficiální podpora. Ale chápu to - to by totiž pro pda za poslední rok a půl nebyla nejlepší vizitka. Nicméně na neoficiální podpoře se pracuje.
Ale nenech se znechutit, pokud reklama říká, že Diamond apod. poskytují výkon, určitě nelže
.
Ale nenech se znechutit, pokud reklama říká, že Diamond apod. poskytují výkon, určitě nelže
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Tak jsem taky trochu experimentoval a mimo jiné jsem zjistil, že pro přehrávání *.flv je daleko vhodnější CorePlyer, než starší TCPMP:
Testovací video z článku u obou přehrávačů nastaveno na nejvyšší kvalitu
RAW Framebuffer
QVGA displej
TCPMP - 115,91%
Coreplayer - 231,29%
Což je takřka přesně stoprocentní nárust výkonu! Podotýkám, že oba přehrávače mám nastavené úplně shodně. To by člověk neřekl, co dokáže softwarová optimalizace, i když u ostatních formátů videosouborů nebyl nárust výkonu tak velký (30 - 50%).
Testovací video z článku u obou přehrávačů nastaveno na nejvyšší kvalitu
RAW Framebuffer
QVGA displej
TCPMP - 115,91%
Coreplayer - 231,29%
Což je takřka přesně stoprocentní nárust výkonu! Podotýkám, že oba přehrávače mám nastavené úplně shodně. To by člověk neřekl, co dokáže softwarová optimalizace, i když u ostatních formátů videosouborů nebyl nárust výkonu tak velký (30 - 50%).