Dobrý den,
u svého HTC HD jsem narazil na problém ve vestavěném internetovém prohlížeči Opera. Nedaří se mi odstranit ani editovat záložky (bookmarks), jakmile na záložku kliknu, načítá se rovnou příslušná html stránka a editovat případně mazat lze jenom první stranu v seznamu nahoře. Zkušebně jsem uložil pár odkazů stran do bookmarků a ted se jich nemůžu zbavit. Vypadá to na problém s absencí klavesnice - označení položky se rovná jejímu spuštění. Dělá to i ostatním nebo dělám já něco špatně?
Editace a mazání záložek v Opera Mobile u HD
Zdravim! Nevite nekdo o programku, ktery by dokazal synchronizovat, nebo jednoduse pridavat zalozky v Opere? Rad bych tam pridal par stranek, ale jaksi se mi nechce vsechno hledat a ukladat. Mate nekdo tip? 
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Já jsem to vyřešil jednoduše tak, že jsem si v Mozille vyexportoval záložky do html souboru a ten jsem si dal do HDčka.
A tak tam mám vše, co v notebooku. Pak už je jednoduché si otevřenou stránku dát do oblíbených.
A tak tam mám vše, co v notebooku. Pak už je jednoduché si otevřenou stránku dát do oblíbených.