Složka %SDMMC%
Složka %SDMMC%
Pls k čemu ja složka %SDMMC% v rootu - ukládají se do ní nějaké dočasné nebo pomocné soubory k programům instalovaným nebo spouštěným z SD karty? Vytvoří se sama po vložení SD karty? Mám v ní pouze podsložka iGO8 ale vše je prázdné (iGO spouštím z SD karty...) můžu to (celé) smazat? Dík
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Jen tak mimochodem - kde (na jaké složce) máš namontovanou SD kartu? Myslím si totiž, že to celý mohla zapříčinit buď instalace nebo používání iGo - moje teorie je taková, že vnitřní název pro složku SD karty v instalátoru/aplikaci iGo je "%SDMMC%", a tak se někde stala drobná chyba a složka "%SDMMC%" se vytvořila. Nic se neděje, takové věci se stávají (mimochodem podobné záležitosti se stávají při brzkém čtení z karty a pozdním namontování karty - pak se občas stane, že máš dvě složky SDMMC - jedna SDMMC a druhá SDMMC 2).
Asi máš pravdu, při prvním spuštění igo jsem měl v sys.txt nastavenou cestu k igo na %SDMMC% a hodilo mi to chybu, tak jsem v sys.txt změnil cestu na %SDCARD% a začalo to fungovat (složka %SDCARD% se ale v zařízení nevytvořila !?)... moc nerozumim tomu "kde mám namontovanou kartu" - karta se zobrazuje jako "Storage card" a normálně z ní pomocí průzkumníka nebo TC spouštím aplikace, instaluju caby nebo java aplikace... Nemám tedy v zařízení jinou složku s % v názvu kromě té prázdné %SDMMC% a kartě tedy odpovídá pouze složka "Storage card" (má i takovou ikonu s obrázkem karty)... Jinak řečeno - má být po vložení karty (odhlédneme-li od igo) v zařízení kromě složky "Storage card" i nějaká složka %SDMMC% nebo %SDCARD%...?
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Taková složka tam být nemá. Jak jsem řekl, je to nějaká interní proměnná iGo (něco jako %SDMMC% = aktuální umístění SD karty v systému, protože spousta telefonů to má jinak, jenže se asi původně umístění SD karty nezjistilo, takže %SDMMC% = %SDMMC%). Opět ale říkám, že je to můj odhad.
Jinak "namontovaný" (resp. "mounted") je termín z Linuxu, jedná se o složku, ve které se zobrazí obsah externích disků (jako je SD karta). Omlouvám se za mystifikaci.
Jinak "namontovaný" (resp. "mounted") je termín z Linuxu, jedná se o složku, ve které se zobrazí obsah externích disků (jako je SD karta). Omlouvám se za mystifikaci.
-
Trident
- nováček

- Zařízení: MotoMPX200; Moto MPX220; E-tenM750
Přesně tak. Je to ono. iGO má v souboru SYS.TXT uveden pro instalaci tento path, Pokud instalujete ze složky 2577 Autorunem, překopíruje instalační program soubory SYS.txt a iGO.exe do Program Files, a odtud navigaci přes ten texťák spouští. Pokud danou složku nenajde, vytvoří ji, ale pochopitelně v ní nic není. Proto otevřete složku SYS.TXT a přepište path skutečným tvarem, jaký Váš přístroj pro SD kartu používá, a to buď PŘED INSTALACÍ NA KARTĚ, nebo, pokud instalace již PROBĚHLA, tak v PROGRAM FILES, poté již iGO zmíněnou složku nebude vytvářet.