HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

Post by bj »

2 shaman171: reklamace u sunnysoftu bych se nebál, firma je to solidní, nehledě na to, že reklamuješ poškození "uvnitř" zařízení, které rozhodně nelze způsobit jen tak, pokud by to vzniklo běžným užíváním, jsou povinni reklamaci uznat, řekl bych ,že uspěješ, nenechal bych se odbýt ani po event. odmítnutí ze servisu (ta prasklina tam mohla být už z výroby a k rozestupu mohlo dojít při běžném používání (raphael se leckdy dost zahřívá).

2 morwinyon: http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1211902452 toto je link na stažení TCPMP v upravené verzi, která funguje. Pokud chceš i titulky, musíš je do videa zakompilovat předem třeba v PocketDivx Enconderu.
p.s. na XDA musíš být registrovaný, abys to stáhnul, věř mi, že registrace se vyplatí :-D
shaman171
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1320

Post by shaman171 »

mno ono ja na to prisel nahodou ona ta prasklinka vlastne vubec videt neni jo jenom pri doopravdy detajlnim zkoumani a ja se rano u snidane nudil a zkoumal jak ten konektor vlastne vypada ... a pak jsme s tim skusil zajebat a koukam jak vrana "ono je to v pulce praskle :-( to urcite neni normalni" a ted jsme z toho celej spatnej jsem zvedav co mi napisou ... uz jsme jim napsal tak uvidime mno :-) to že se zahriva je pravda :-) hlavvne pri pouzivani Wifi je to jak primotop :-)
Morwinyon
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Morwinyon »

díky moc, už jsem to sosnul a zítra to testnu
Gina
nováček
nováček

Post by Gina »

hezké ránko, dneska jsem narazila na další problémek. Mám pocit, že jsem to již někde zahlédla, ale nemůžu najít kde. Jedná se o budík - zazvoní, ale nevyskočí nabídka - zavřít-možnosti, nic, zůstane základní obrazovka. Budík nelze vypnout žádným způsobem, kromě soft reset. No a další budík o 1,5 hodiny později totéž. Setkal jste se s tím někdo? Jaké je řešení?
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Dobré jitro Gino, pokud se chceš nechat budit ráno Raphaelem tak se zkus podívat na jiný budík, než je ten ve Windows (mám pocit, že tam jen proto, aby lidi neremcali, že tam neni :) ). Můžu doporučit třeba GAlarm:
http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about
sám ho používám a je super a zadarmo. Jinak vypnou zvonění by mělo jít zmáčknutím HW tlačítka ukončení hovoru (funkce "dospat") a pokud ti nevyskakuje ta bublina tak by mělo jít vypnou budík tak, že klikneš (tapneš :-D ) nahoru do stavové řádky a rovnou ti vyskočí bublina na vypnutí (aspoň mě to tak šlo, než jsem WM budík poslal do věčných lovišť).

p.s. jinak je to na stránce 3 a 4 tohoto vlákna :wink:
Gina
nováček
nováček

Post by Gina »

bj - díky, ta hned vyskakující bublina se ztratila, vypnutí funguje, jak říkáš - nahoře na stavovém řádku kliknu, vyskočí ikony, kliknu na budík a objeví se bublina, vypnu - je to zdlouhavé. Dííky za jiný tip. Zkusím.
shaman171
přispěvatel
přispěvatel

Post by shaman171 »

Tak jsem psal do sunnysoftu napsali mi ze jim mam zarizeni poslat + kopii faktury a ze to poslou na zarucni opravu a uvidime jeslti to prej uznaji kdyby to neuznali ze mi pry navrhnout cenu za jakou by to pravili :-( chjo to se muze stat jenom me grrr nevite jak dlouho trva cca ta oprava ? jestli je to dlouho tak me to pekne stve .. nechci bejt bez Rafa vic nez tejden :-(
Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5X

Post by Nallim »

V lanscape se v textových programech nezobrazuje text

Nevíte někdo jak to vyřešit?
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

2 shaman171: ze zákona 30dní od doručení (přijmutí reklamace) :???: na vyřešení reklamace.

2 nallim: nemáš náhodou nainstalovaný advanced config ve verzi 3.3? Pokud ano tak to může být tím. Ten program měl zpočátku bug, že nefungovalo cleartype písmo (zkus vypnout cleartype + softreset a zkusit), a nebo ho zkus odinstalovat, stáhnout z netu znovu /z XDA/ a nainstalovat.
VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire 8GB

Kontakty

Post by VladimirSE »

Zdravim.
Mam nasledujuci problem. Zaobstaral som si tuto masinku a presiel z Nokie 6300.
Moja otazka znie: ako by sa dali prekopirovat kontakty z Nokie do Raphaela /nie cez simku/??
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

pres outlok nebo pres txt soubor
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

a nebo přes modrý zub (pro masochisty) :-D
shaman171
přispěvatel
přispěvatel

Post by shaman171 »

to bj: omg ty vado 30 dni to snad ratsi budu cekat nez se to rozapdne celi chjo ze ja mam takovou smulu ... :-(

mimochodem nemate nekdo zkusenost nebo potuchu jestli by na Rafaelovi fungovala alikace Student SMS gratis od Vodafonu ? diky moc
VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel

Post by VladimirSE »

Este jedna otazocka. Ako sa dostanem do registrov???
Ak by niekto vedel o nejakom webe pre zaciatocnikov, kde by bolo popisane vsetko polopate, tak sa potesim. Dakujem
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Do registrů se dostaneš buď programem přímo pro editaci registrů a nebo jednoduše pomocí TotalCommanderu pro ppc a ve složce plugins je složka registry. A co se týká webu pro začátečníky tak to jsi dobře tady, nebo zkus http://www.ce4you.cz/ . Tam je několik článků, kde je všechno napsaný polopatě.
VladimirSE
přispěvatel
přispěvatel

Post by VladimirSE »

som totalna lama v tomto. windows mobile som v zivote neovladal.
1. nainstaloval som si ani neviem ako totalcomander vosiel do registrov ale ziadny adresar ani nic s nazvom HKEY tam nemam. co mam robit??? VYRIESENE
2. taktiez som nainstaloval Outlook, ale kontakty nejako prekopirovat nejdu. z nokie 6300 som si ich zalohoval to .txt suboru, ale vobec netusim, kam ho mam v tomto pristroji dat VYRIESENE
3. da sa dat na vyzvananie vlastna melodia??? ako ano, ako?? VYRIESENE
4. chcel som si nainstalovat fring, ale taktiez mi naiako nejde naistalovat. VYRIESENE
5. nastavoval som si ucet na prijem emailov, ale vyhodilo mi to, ze sa nemoze pripojit. mam orange world - vedel by niekto poradit, ako mam nastavit pripojenie? VYRIESENE
Dakujem.
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Pouzivate gps foto? V jakem programu se potom se snimky da pracovat? V google earth nejak nemuzu prijit na to jak tam tu fotku vlozit
Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Nallim »

Nallim wrote:V lanscape se v textových programech nezobrazuje text

Nevíte někdo jak to vyřešit?
Tak po hardresetu vše v pořádku. ;-)
Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Nallim »

GPS foto - program

Třeba Zoner Photo Studio, odzkoušené ;-) Stačí tam tu fotku otevřít->soubor->gps->zobrazit gps údaje.
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Tak zoner jak na potveru nemam, a jde nejak vlozit do google earth? nebo se musi rucne vypsat?

Je tam moznost pridat fotografii, ale nefunguje to, nebo neco delam spatne.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”