Smysl Windows Update ve Windows Mobile

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Smysl Windows Update ve Windows Mobile

Post by elcrys »

Docela by mě zajímalo, jestli už někdo využil této služby, popř. co se mu touto cestou aktualizovalo. Připadá mi, že je to jen taková prázdná "feature", kdyby alespoň pomocí této služby šel aktualizovat nový Internet Explorer, atd.
Tubuss
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG OO, HTC Kaiser

Post by Tubuss »

snažil jsem se to použít, ale prý žádné aktualizace nejsou..
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Smysl této položky je "nula nula prd", Microsoft na tuhle funkci nějak zapomněl, respektive přes ni žádné aktualizace systému neuvolňuje. Čekal bych, že se tam objeví třeba aktualizace na Office, mobilní verze Silverlightu, IE6 atd., ale bohužel.
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Hm, tak je to tak, jak jsem předpokládal. Musím říct, že mě to ani nepřekvapuje. Proč dělat něco jednoduše, když to jde složitě - to raději kvůli jedné nové funkčnosti vydají celou novou ROMku, než aby udělali jednoduchou aktualizaci.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ta položka tam může mít i marketingový smysl. Spousta lidí si může řící "Jů to je skvělé, můj telefon má Windows Update, to je stejné jako u mě na PC a asi si přes to budu moci instalovat aktualizace"... no ale bohužel zatím to skončilo jen u té myšlenky.
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

Pokud se nemýlím, tak přes tuto funkci jsou poskytovány updaty. Ale ne nám. Oproti Windows (velkým) je to připraveno pro výrobce a operátory (počítám, že kvůli odlišnostem v systému u každého výrobce a operátora v případě customizace). Takže tuto službu neposkytuje Microsoft, ale výrobci a operátoři. Microsoft jen připravil kanál pro tuto možnost.

U nás na nás všichni z vysoka... ale v Americe to údajně funguje (AT&T např.). Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”