HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Nemáte někdo nějakou zkušenost s nastavením tlačítek? Vypnul jsem TFLO a začal Rafhaela používat jako klasické PDA. Chtěl jsem si přemapovat tlačítka, abych měl místo "domečku" StartMenu a místo "šipky" OK. Ovšem v BUTTON nemám žádná očíslovaná tlačítka ale celkem 5x Button a pak jedno označené jako Button 1(Hold). Přiznám se, že tomu vůbec norozumím.
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
2 Vlasta: mělo by to jít pohodlně přemapovat pomocí programu AE Button Plus, podívej se kdyžtak sem.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost2743845
a nebo použít rozhraní SPB Pocket Plus, tam by to mělo jít a hlavně to je super věc (za pár USD)
2 sieber: něco není dobře, buď není zařízení odemčeno HardSPL, nebo je chybně stažená ROM z netu (nebo má chybu), nebo není instalována tak jak má. Udělalbych kontrolu odemčení a "REdownload" ROM, nejlépe z jiného zdroje, pokud je to možné. Pak zkusit znovu. POZOR na TOTALCRASH
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost2743845
a nebo použít rozhraní SPB Pocket Plus, tam by to mělo jít a hlavně to je super věc (za pár USD)
2 sieber: něco není dobře, buď není zařízení odemčeno HardSPL, nebo je chybně stažená ROM z netu (nebo má chybu), nebo není instalována tak jak má. Udělalbych kontrolu odemčení a "REdownload" ROM, nejlépe z jiného zdroje, pokud je to možné. Pak zkusit znovu. POZOR na TOTALCRASH
-
sebesticek
- nováček

Brej chlapi,
uz sem z toho fakt zoufalej, co mam delat s tou priblblou klavesnici ktera obcas skoro vubec nepise a kdyz uz pise tak o slovo pozadu...(chvilku)
o poznamkach nemluve tam kdyz chci psat tak kazdy 3 pismeno se to sekne a pise to jenom to jedno asi tak milionkrat. Koupil sem si tenhle foun kvuli klavesnici a vlastne ji nemuzu pouzivat, to je bida.Dik za cokoli
uz sem z toho fakt zoufalej, co mam delat s tou priblblou klavesnici ktera obcas skoro vubec nepise a kdyz uz pise tak o slovo pozadu...(chvilku)
o poznamkach nemluve tam kdyz chci psat tak kazdy 3 pismeno se to sekne a pise to jenom to jedno asi tak milionkrat. Koupil sem si tenhle foun kvuli klavesnici a vlastne ji nemuzu pouzivat, to je bida.Dik za cokoli
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Pokud se to nezlepší po hardresetu a tak asi jenom reklamace, ale jestli se ti zasekávají písmenka, tak to asi hardreset nepomůžesebesticek wrote:Brej chlapi,
Ahoj vsem
ta jsem dneska nasel "vadu" na mem HTC TOUCH PRO
k zdeseni jsem zjistil ze jak je konektor USB a je tam vlastne na telefonu ta umela cast uvnitr te kovove objimky tak ta umela cast ma v pulce prasklinku a pri brizsim zkoumani jsme zjistil ze je prasnuta a pray roh se "kinkla" je to veliky problem ? nabijeni i sluchatka jsou funkcni ale mam z toho docela strach jednak nwm jak se to mohlo stat ..
a jednak co s tim ? reklamace je asi kravina co ? 
Gino myslis ze jim to mam poslat rovnou ? nebo mam skusit po mejlu se nejak dohodnout ? jeslti to ma cenu posilat ? nerad bych byl bez mobilu vic nez je potreba
hihi jinak to mam od Sunnysoftu CZ verze mate nekdo zkusenosti s reklamacema atd ? diky moc 
EDIT:// jsem z toho celej den spatnej rano jsme na to prisel pri soft resetu po nabijeni ..(taky uz em to pekne stve ze se to musi pokazde resetovat
)
EDIT:// jsem z toho celej den spatnej rano jsme na to prisel pri soft resetu po nabijeni ..(taky uz em to pekne stve ze se to musi pokazde resetovat
počkej, co se musí resetovat po nabíjení? Já dávám soft reset akorát po nové instalaci - teď naposledy to počasí - Meteoservis, a jednou když se mi ty písmena na dispeji v základní obrazovce zdvojily, asi tak jako když je v PC spuštěná DOSovská aplikace a současně se spustí win. aplikace, tak ten DOS to potom rozhodí.
JInak bych jim napřed napsala mejl a domluvila se s nimi.
JInak bych jim napřed napsala mejl a domluvila se s nimi.
Gina: nemusis to restartovat to ne ale jelikoz mam BUG an ROMce a musim po kazdem nabijeni resetovat aby mi to uakzalo skutecny stav baterie ne vymysleny vis
naprikald po 8 hodinach nabijeni je velice nepravdepodobne ze budu mti jen 70% ale mam 100% ale to az po resetu
ok skusim jim napsat mejla a uvidime co mi reknou mno
sme z toho na nervy jen cekam kdy to upadne a kolik by stala oprava ... jeste mi nakonec reknou ze jsem to udelal ja
chjo sem zvedav