HTC Touch Dual vs. WM 6.1

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
zimzum
nováček
nováček

HTC Touch Dual vs. WM 6.1

Post by zimzum »

Dobrý den,
rád bych Vás požádal o radu. Z webu htc.com jsem si stáhl WM 6.1 ROM Upgrade WWE (2.09.405.1). Proces proběhl vpořádku; 6.1 běžely do chvíle než jsem obnovil systém z (Sprite Backup) pam. karty. Některé položky menu programů byly zdvojeny, tel. velmi zpomalil, nebylo možné přijímat hovory a po soft resetu (z)bylo na displeji jen logo HTC. Následoval hard reset. Změnu jsem chtěl z důvodu "zakopávání a prskání" při přehrávání MP3, a to v přehrávači WM i skrze Audio Manager (v. 1.2)
Existuje možnost návratu na českou lokalizaci WM 6? Popřípadě česká lok. WM 6.1?
Jsou servisní místa v Ostravě, resp. Opavě?
Děkuji zz

edit by admin: Je vážně nutné příspěvek spamovat i do dalších vláken na fóru?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na tu obnovu dat pozor, ono ne úplně vždycky je to plně kompatibilní, a třeba když upgraduješ z WM2003 na 5.0 nebo z WM6 na 6.1, tak se pak mohou objevit chyby a dělat to neplechu. Nejlepší je proto zálohovat si vše co jde přes synchronizaci + třeba SMS zprávy programem Jeyo Mobile Companion, a zbytek nakopírovat ručně třeba na paměťovku. Aplikace si pak stejně po upgradu na novou ROM budeš muset nainstalovat znovu.

Pokud není čeština pro tuhle verzi systému ke stažení na stránkách www.sunnysoft.cz nebo výrobce nevydal přímo česky lokalizovanou ROM, tak bude asi počeštění problém.
zimzum
nováček
nováček

Post by zimzum »

Děkuji, proč tedy není nějaká zmínka o (ne)kompatibilitě mezi 6 a 6.1? Takže mám smůlu, pojedu už jen na angl. verzi? Nepůjde vrátit se na 6.0 CZ? Vyjádření paní ze servisu je také čudné... zz
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”