Parádní dialer ???

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Parádní dialer ???

Post by jozinzbazin »

Ahoj všem.
Tak jsem si dnes na následující adrese:
http://palmserver.cz/modules.php?name=N ... e&sid=2645 stáhnul uvedený dialer. Vzhledem k tomu, že jsem nezaregistroval nikde zmínku, že není určen pro VGA, jsem jej s klidem nainstaloval a načež jsem zjistil, že se mi zobrazuje jen v miniaturní podobě. Po chvíli laborování jsem se jal přečíst některá fóra, kde to bylo uvedeno a tudíž nedoporučeno pro VGA. No, škoda, velice se mi líbil, ale přece nebudu mít nefunkční prog. Ne?
Už na těch fórech jsem zaregistroval stížnosti některých majitelů HTC, že program nejsou schopni odinstalovat - ovšem nikdo jim neporadil. Takže mě vůbec nepřekvapilo, že mně to nejde taky. No, ne tak zcela. Prog jsem odinstaloval, k čemuž jsem použil Pocket mechanic, vyčistil registry, ale absolutně nejde odstranit ze seznamu instalovaných progů. Provedl jsem resety jak po instalaci, tak i po odinstalaci, nikde se v registrech neobjevuje. Tváří se, jako by tam vůbec nebyl. Ale když chci telefonovat, tak se mi tam na displeji objeví. To by mě trefil šlak.
Nemá někdo nápad, jak se toho zbavit? Prosím, ne rady jako "provést HR" apod. To je ta poslední varianta a s tou taky v nejhorším počítám. :twisted:
Předem díky za nápad či radu.
Jožinzbažin
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Nevím jak přímo toto ale na takové "neodstranitelné" věci mi dobře funguje SKTools.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Parádní dialer??

Post by jozinzbazin »

To Yamato:
Díky za rychlou reakci. Já to zkusím. Jen se obávám (možná zbytečně), že když to není nikde v registrech, tak to nenajdu. No, ale nebudu předem házet flintu do žita :) Vyzkouším a dám vědět. V nejhorším ho znovu nainstaluju a potom, až už se objeví, tak se pokusím ho vyzmizíkovat, parchanta :tlem: . Jdu na to.
Jožinzbažin
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

přesně stejný problém jsem měl s předešlou verzí. Taktéž jsem nabyl dojmu, že je optimalizován pro VGA, ale ouha :???: Při odinstalaci jsem šel až na hard reset :x , jinak jsem se toho programu nebyl schopen zbavit, tj. žádný z programů na to určených nezabral, jedině natvrdo :twisted:
p.s. SKTools jsem ještě neznal :roll:
a jak jsi dopad jozinezbazin?
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Parádní dialer??

Post by jozinzbazin »

To Yamato a případně ostatním nešťastníkům: SK Tools to detekoval a odstranil. S radostí jsem to resetnul, vytočil číslo a ono to vylezlo znovu. Zkrátka fakt na mrtvici. Znovu jsem prolezl foun, registry, program files atd., zkrátka vše, co mi moje chabé znalosti dovolily. Ten prog se tam zkrátka nikde neukazuje a stejně tam je. Obávám se, že fakt budu muset udělat HR. No, aspoň mám co do rána dělat :roll: Nicméně ještě raději chvíli počkám, jestli někoho něco nenapadne. Zatím čau.
Jožinzbažin

EDIT: Tak jsem tady zase 8-) Zkusil jsem fintu, kterou znám z PC a to, že jsem to celé nainstaloval znovu a po SR jsem to SKToolsem smáznul. Odešlo to hned napoprvé a dokonale. Následoval SR.Takže jsem se dostal k původnímu, origo dialeru. Hned jsem chtěl zavolat ALE :twisted: ... Dostal jsem se do stádia, kdy jsem vyvolal nabídku a když jsem dal CALL, tak to nejde. Zkrátka nereaguje. Mám takový blbý pocit, že ten předchozí soft asi něco přepsal v registrech. No, zkusím ještě instalnout dialer nějaké třetí strany. Heh samozřejmě aby fungoval na VGA :-D . Pak dám zase vědět.
Jožinzbažin

EDIT2: Bohužel, nepovedlo se to. Nainstaloval jsem nový (elecont) dialer - nešlo to. Nový Funcontact - nešlo. Vzhledem k tomu, že to nejde a s ohledem na zkušenosti i jacka (viz jeho příspěvek výše), jsem se rozhodl udělat MR. Že by mě to těšilo, nemůžu říct, ale jdu do toho. Aspoň mám poučení pro příště a doufám, že moje blbá zkušenost bude výstrahou i příštím možným "experimentátorům" :tlem: Zatím čaute.
Jožinzbažin

EDIT3: Tak, hotovo. MR proveden, kontakty nahrány z outlooku a progy začnu instalovat. Hlavně, že to funguje. Klepal jsem se jako drahej pes, že tam bude problém, ale naštěstí to dobře dopadlo. :tlem:
Jožinzbažin

//Používej talčítko Upravit! tslany
Post Reply

Return to “Aplikace”