Jak změnit úložiště souborů přijatých přes BT
Zdravim, vlastním HTC diamond,
nevíte jak docílit toho, aby se soubory obdržené přes bluetooth ukládaly do internal storage? Dekuji
nevíte jak docílit toho, aby se soubory obdržené přes bluetooth ukládaly do internal storage? Dekuji
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
V prvé řadě si nainstaluj třeba Total Commander CE a potom edituj registry:
//Plugins\registry\HKLMSOFTWARE\Microsoft\Obex\Services\{f9ec7bc4-953c-11d2-984e-525400dc9e09}\BaseDir
změň BaseDir na adresář, kam chceš soubory ukládat například \internal storage\Bluetooth a pak softreset
p.s. 2 farokh: opravdu ti jako zkušenému uživateli, stojí za to, chovat se vůči nezkušeným, takto? Vzhledem k tomu, že studuješ LF UK bych očekával více trpělivosti a pochopení, věř mi, že s pacienty jich obou budeš potřebovat opravdu hodně. Více než ze scoldem a s m@RTINNn a s p. Hegerovou ....
p.p.s 2 scold: hledej lépe
//Plugins\registry\HKLMSOFTWARE\Microsoft\Obex\Services\{f9ec7bc4-953c-11d2-984e-525400dc9e09}\BaseDir
změň BaseDir na adresář, kam chceš soubory ukládat například \internal storage\Bluetooth a pak softreset
p.s. 2 farokh: opravdu ti jako zkušenému uživateli, stojí za to, chovat se vůči nezkušeným, takto? Vzhledem k tomu, že studuješ LF UK bych očekával více trpělivosti a pochopení, věř mi, že s pacienty jich obou budeš potřebovat opravdu hodně. Více než ze scoldem a s m@RTINNn a s p. Hegerovou ....
p.p.s 2 scold: hledej lépe
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Rozhodně ho nemusíš znovu spouštět, nainstaluje se jako jakykoliv jiný CAB a pak se bude objevovat ve výpisu programů. Fungovat by měl pak automaticky. Instalovat do defaultní složky. Softreset 
- Attachments
-
- HC4_OBEX_INBOX.ZIP
- (12.39 KiB) Downloaded 211 times
To:bj
... i ja dekuji. Super programek. Ted uz nemusim kopirovat kopirovane do pozadovane slozky, ale dojde to tam automaticky.
... i ja dekuji. Super programek. Ted uz nemusim kopirovat kopirovane do pozadovane slozky, ale dojde to tam automaticky.
-
Konig
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Tak jsem to vyzkoušel taky. Neúspěšně. HC4 se nainstaloval špatně, a vůbec se mi neukázal v programech. Tak jsem to chtěl přeinstalovat, ale dotázalo se mě to zda má být předchozí verze odstraněna - ano. Ovšem odstranit se to nepodařilo. Proveden soft reset a pořád stejné. Nějaké návrhy?
-
Konig
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Aha. Hledal jsem to v programech, ale hodilo se mi to přímo do Settings - Připojení. Ale chci se zeptat - co znamená, a zda-li mám zaškrtnout ten "Debug mode".