HTC Touch Pro (Raphael) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

Post by bj »

sebesticek wrote:jo a to jeste jedna vec me napadla jde nekde nastavit to aby kdyz mam HW klavesnici vysunutou a jsem treba v opere kliknu na nejaky okenko kam budu zadavat nejakej text aby mi stale nevyjizdela SW klavesnive???
Mělo by to jít vypnout v Advanced configu v položce Input, řádka Auto deploy SIP. tam zkus nastavit Disable a potom Done a softreset
telatko23
nováček
nováček

Parovani pres Bluetooth

Post by telatko23 »

Parovani pres Bluetooth

Uz jsem vyskousel kde co .. a porad ne a ne to sparovat s notaakem.. :x :x :x

na ntb funguje vse spravne.. telefon vidim.. parovaci klic zadan.. ale active sync proste neudela spojuji.. (pres kabel No problem)

Drive sem pripojoval N73 a slapalo to jak hodinky... tak jsem ztoho tak mirne rozkostren :???:

nejake napady?

thx :wink:
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Existuje nejaky mp3 prehravac na htc, co by vyuzival senzor a dotykac ve stylo iphone? samozrejme nejaky pouzitelny
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

S2P? Osobne pouzivat PocketPlayer...

Senzor je jen na preklapeni, neboli nanic? (na iPhone)
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Jen na preklapení, ale nekde jsem videl program, ve kterem se dalo listovat jako v iphone na sirku
ten s2p mi prijde z videji hodne pomaly.
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Jak nastavit v advanced configu co nejvyssi vykon? jsou tam polozky advised, ale nevim, jestli to plati konkretne pro raphela, nebo je to tak vseobecne.

Vykon se da zvysit jen v zalozce performance, nebo jsou i jine finty?

Muzete prosim nekdo napsat co konkretne jak nastavit? nepouzivam moc aplikaci najednou (casto je vypinam) a o vydrz baterie mi take nejde (pokud na ni tyto zmeny vubec maji vliv).
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Advised znamená anglicky Doporučeno, toto nastavení je odzkoušeno jako dostatečně stabilní pro práci s PDA, hodnoty jako takové se odvíjí od hardware v PDA, čím lepší výbava, tím si člověk může dovolit víc, je to podobné jako overlocking u PC. Pro výkon jsou v AC nejduležitější položky v Performance a pro ovládání HTC TouchFLO. Pro zrychlení TochFLO pomůže taky Diamond TF3D Config. Chce si to zkusit, osobně si myslím, že je lepší stabilita než top hodnoty v benchmarku. Je ale pravda, že i já jsem lecos "přiostřil" :-D
Ja osobně mam v Performance změněno: (výpis zhora dolů po řádcích) Enable, 2MB, 4096, 1500,1500,32KB a v položce HTC TouchFLO: Enable, Disable, Enable, 240, 15, 5, 14, no a v TF3D v záložce Tweaks zaškrtnuté všechny 4 TouchFloPerformance. Je to rozhodně svižnější než od výrobce 8-) a nekouše se to.
(Pozor, jakekoliv zvýšení výkonu žere RAM, ale te je dost :wink: a taky to více zatěžuje procesor a tím snižuje výdrž baterie :???: )
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Tak to mam vse nastaveno stejne, jen u toho tlaku mam normal. jeste se podivam jak vypada ten TF3D conf.

Jeste jeden dotaz. je nejake rychlejsi album? to origo se pri listovani strasne pomale. Jinak ten dotaz k tomu prehravaci taky stale plati.

Mozna mi pripada vsechno tak pomale, protoze jak jsem videl jak to bezi na iphone, tak jsem neveril svym ocim.
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Tak jsem zkousel ten TF3D Config a rychlost je naprosto stejna. (mam jeste vario, takze to muzu vyzkouet soucasne). Ale o rychlost tflo mi ani tak nejde. spise o celkovou rychlost zarizeni. Kdyz chci zapnout zpravy trva to 5-6s atd atd.
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Myslím si, že na rychlost má vliv i použitá ROM, já mám ENG a zprávy naběhnou rychle /do 1s/, čeština od sunnysoftu /dle diskuzí na foru, sám ji nepoužívám/ "funguje jak zatažená ruční brzda" . System zrychlí i pravidelná údržba - čištění registrů /třeba programem SK Tools/
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

system mam cca 14 dni, takze registry moc nehrajou roli, ale nejakou novou romku asi zkusim.

Pouzivas ofiko Romku? nebo jsou lepsi neoficialni?
Jsou oficialni romky v cestine? nebo jsou aktualnejsi v eng.

Pri instalcai nove rom asi ztratim veskara daza ze?

Na oficialnich strankach HTC jsem zadne romky nenasel
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Používám original ENG ROM 1.90.xxxxWWE. Už je i novější, ale vyhovuje mi, asi jsou lepší, ale nic mi nenutí ji měnit /a to moje angličtina není nijak high class :???: / co jsem tak vysledoval tak výborně hodnotí ROMeOS romky ale podívej se na odkaz a tam se dozvíš dost a dost na to si vybrat i jak flashnout. Jinak CZ ROM není nic jiného než ENG ROM a s přílepkem češtiny. Kdyby byla ROM celá přeložená přímo do CZ tak by to určitě bylo lepší a asi i rychlejší. POZOR flashnutím neorigo ROM se ztrácí záruka !!!

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30562

flashnutím jsou data ztracena /SPB BackUp umí zálohu napříč verzemi ROM/
oficiálně nejsou nové ROM k dispozici, jsou ale vyextrahované na XDA různé ROM z HTC zařízení jak šli do prodeje zařízení s novějšími ROM /tkzv. reconstructed/
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Prave proto bych rad oficialni rom + cestinu, anglicky sice umim, ale jsem patriot :). Diky za odkaz, proctu to a kdyz tak se tady na vas zas obratim.

existuje nejaky program, kteym bych mohl obnovit veskere nastaveni a nainstalovane programy po nainstalovani nove rom?

Je tam nejak moc tech romek a nejak se v tom nevyznam. kde tam najdu oficialni a kde cestinu?
Vsude vidim romky na diamonda. na pro jsou jine? Nasel jsem 1.96, akorat nevim zestli je CZ. U 1.93 zas pisou púroblemy s GPS

Existuje nejaky prijimac na bluetooth s vyvodem 3,5 audio?

Chci pripojit pres bluetooth autoradio, ktere ma vstup 3,5
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Jediná česká ke stažení (o které vím) je na tomto odkaze, ale opakuji, namám vyzkoušeno, je to bez záruky!!
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=2
je to ta HTC WWE 1.90.401.1 Multilanguaje
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=439346 toto je nejnovější original Raphael ROM (ENG)

úplně nejnovější ROM je snad 1.95.502.5 Build 29757.1.4.0 což je snad portace z HD, takže original tak napůl :-D , CZ ale musíš dohrát, na CE4YOU foru download link určitě najdeš 8-)

... a připojit to přímo přes kabel? ....
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

Diky za link zkusim to. Pripojit to chci takto. z mobilu bezdratove do prijimace a z prijimace pres kabel do auta, ktere ma 3,5 jack vstup
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

jj. to je vonco, akorat bych to bral z cz, dival jsem se na tento http://www.patro.cz/objects/1074836883. ... 1057014307
+ kabel na tv out. je to ten spravny? http://www.patro.cz/objects/1074884678.html?

Moc tam toho k nemu neni :).
Chtel bych to z jednech stranek kvuli postovnemu
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

No eshopu sunnysoftu je toho víc, takhle těžko říct co je to za kabel, nějakej moc levnej :-D podle popisu je udáno P/N AC T110 a to by měl být original HTC kablík

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/170PHT ... h-pro.html
Math
přispěvatel
přispěvatel

Post by Math »

dival jsem se na sunysoft, ale Bt adapter tam zatim hledam. Cenu v tom prvnim maji opravdu dobrou :), ovsem jestli je to ono....

jinak romku mam 1.90.401.1, takze pockam na dalsi oficialni ceskou
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by bj »

Ještě taková hloupost, zkus se podívat na mironet.cz , mám s nimi docela dobrou zkušenost, že pokud zboží neměly, a to ani v nabídce, a měli možnost ho objednat přes dodavatele, tak to udělali a cena taky nebyla nijak přemrštěná. Stačí se jen poptat a to i mailem.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”