Středové dotykové kolečko u Diamonda
Zdravím, mám pár dní HTC Diamonda a měl bych otázek na již zkušenější uživatele ohledně středové kolečka.
Příjde mi, že to kolečko nemá moc využití, zatím jsem přišel pouze na to, že pomocí něj jde zoomovat fotka a intertnetové stránky.
Nelze ho třeba použít při čtení jako posuvník (nahoru a dolu), aby nemusel na displej žahat, popř. zda ho nejde použít na projíždění seznamů, apod. Díky.
Příjde mi, že to kolečko nemá moc využití, zatím jsem přišel pouze na to, že pomocí něj jde zoomovat fotka a intertnetové stránky.
Nelze ho třeba použít při čtení jako posuvník (nahoru a dolu), aby nemusel na displej žahat, popř. zda ho nejde použít na projíždění seznamů, apod. Díky.
Tak jsem si toto Advanced Config Editor 3.3 nainstaloval a po spuštění mi to stále hází chybu a chce zavřít. Co s tím nevíte někdo pls. Kolečko mi funguje pouze při internetu. Při zoomování obrázků šlo jen ze začátku a pak už ne.
Nejdříve musíš nainstalovat NetFrameWork 3.5 compact pro ppc, pak ti adv.config pujde. Instaluje se do pameti ppc. Na listování nabídkou, sms atd jde přece použít tlačítka - šipky okolo kolečka. Je to těsné ale jde to.
Už to maká. Děkuji je to paráda
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Právě - je to "těsné"... veliceNolf wrote:Nejdříve musíš nainstalovat NetFrameWork 3.5 compact pro ppc, pak ti adv.config pujde. Instaluje se do pameti ppc. Na listování nabídkou, sms atd jde přece použít tlačítka - šipky okolo kolečka. Je to těsné ale jde to.
Tak jsem si nainstaloval taky advanced config editor ale nevím jak v nem pracovat??? nefunguje mi totiž zoom středovým kolečkem .
Co kdyby sis prvně přečetl, co psali ti lidé před tebou? Ten návod je tam pěkně popsaný.
jako sem to četl
NetFrameWork 3.5 tam mam, a v když dam v Advanced Config Editoru 3.3 Menu -> SmartTouch a cosi tam udelam tak to stejne nejde. nevím prostě zoom nejde vůbec tým dotykovím kolečkem.

Po každé úpravě, která zasahuje do registrů, což tato je, musíš provést restart zařízení.
A pokud ti to stále nejde, tak si stáhni tuhle instalačku, která to nastaví za tebe.
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1215465124
A pokud ti to stále nejde, tak si stáhni tuhle instalačku, která to nastaví za tebe.
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1215465124
dik asi se tam musim registrovat co
Ano. Ale najdeš tam i spoustu dalších užitečný věcí, takže neuškodí, tam tu registraci mít.