Diamond - nevidí interní paměť 4G

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
nosal
nováček
nováček

Diamond - nevidí interní paměť 4G

Post by nosal »

Nabíjel jsem Diamonda přes USB a po odpojení již nevidí interní paměť. Po HW restartu taky nic. Máte nějaký lék, než to zanesu do servisu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Vážně nepomohl ani Hard reset? :-O Když telefon k PC připojíš jako Mass storage, tak ta 4GB paměť v telefonu vidět není, ale po odpojení by to mělo být zase ok. Zkoušel si to i s jiným PC?
nosal
nováček
nováček

Post by nosal »

Zkoušel jsem to na více PC. Když to připojím k PC, jako mass storage, tak PC sice vidí další disk, nicméně se nedá otevřít ani zformátovat, zkrátka nic.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

A co když vnitřní paměť naformátuješ přes tu aplikaci v Settings, přes kterou se provádí i Hard reset, to taky nepomůže - je tam totiž i možnost, aby se internal memory naformátovala společně s obnovou továrního nastavení.
nosal
nováček
nováček

Post by nosal »

Už jsem o krok dál, přes "spravovat" v WIN XP se mi podařilo tu paměť naformátovat, jenže pořád ji telefon nevidí, protože já blázen jsem odpověděl ANO na dotaz telefonu, jestli místo internal storage použít vnitřní úložiště. Takže teď vidím jen nejakých 50M vnitřní paměti. Nevíš jak to vrátit zpět? Ještě jednou udělám HV reset a uvidím.
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

Post by Nolf »

nemas napsane v profilu co mas za zarizeni. Mas Diamonda v anglictine nebo cestine ? Compacta asi nemas co ? V cestine je vnitrni pamet - uloziste 4GB. Pamet telefonu je tzv. hlavni pamet
nosal
nováček
nováček

Post by nosal »

SORRY, omlouvám se, jsem TUKAN. Špatně jsem dělal ten HV reset, já vždy použil po trojhmatu PgUp a já měl dát PgDown a zformátovat i paměť. Teď to fachčí jak má.
Díky všem.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”