MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
Uživatelský avatar
aXer
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: ned lis 09, 2008 13:28
Zařízení: HTC EVO 3D
Bydliště: Broumov/Liberec
Kontaktovat uživatele:

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od aXer » stř lis 12, 2008 22:17

Mám problém s programem na přidání města do TouchFLO 3D (počasí). Vše dělám pdole návodu na http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-diamond, ale kdyz chci pustit aplikaci editor pocasi napise mi chybu: File write protection couldn't removed. Nevíte co stim??? diky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř lis 12, 2008 22:28

Zkus si stáhnout tuhle patchnutou verzi Weather editoru. Podle Xda-develoeprs by se ti pak už ta hláška neměla objevovat, dělá to prý u některých verzí ROM. Dej vědět, zda to pomohlo.
Přílohy
WeatherDatabaseEditor_1_1_patched.cab
Patchnutá verze Weather db editoru
(1.22 MiB) Staženo 2043 x

Uživatelský avatar
aXer
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: ned lis 09, 2008 13:28
Zařízení: HTC EVO 3D
Bydliště: Broumov/Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aXer » stř lis 12, 2008 22:46

Diky moc, pomohlo to

Uživatelský avatar
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: ned dub 26, 2009 19:06
Zařízení: Diamond2

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od mikt » pát kvě 01, 2009 10:15

Zdravím, Pokud si stáhnu nový editor počasí píše mi to hlášku. Pokud si stáhnu ten patchnutý, a v TF3D spustím Počasí, restartuje se mi TF3D. Nevíte co s tím??

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od matelkoxxl » sob kvě 02, 2009 9:21

tuto verziu si skusal?mne slapala v pohode...

Uživatelský avatar
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: ned dub 26, 2009 19:06
Zařízení: Diamond2

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od mikt » pon kvě 11, 2009 11:00

Zdar, zkoušel jsem dvě verze. Jedna je s hláškou o nefunkčnosti zápisu do databáze a ta druhá město sice přidá, ale po spuštění TF3D se resetuje TF3D. (ta lepší jest: "WeatherDatabase Editor_1_1_Meins.cab

Nedá se tam město přidat přes nějaký editor ( do jakého souboru, příp. registru provést zápis města?

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od pleswi » pát čer 05, 2009 14:31

mam stejny problem pridal sem mesto dle navodu a kdyz chci spustit pocasi tak se mi restartuje TouchFlo3D zkousel sem to i po nastaveni zmena vyrestartovat ale stejne nic pouzival sem patchnutou verzi protoze nepatchla hazela chybu a novejsi TF3D nemam. jeste mozna drobnej dorat muze to snad chodit i na HTC TP2 ne ?

LaKy
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 13, 2009 7:17
Zařízení: HTC Touch HD

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od LaKy » sob črc 04, 2009 13:43

Mám stejný problém jako pleswi a mikt

Uživatelský avatar
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát črc 25, 2008 11:42
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od Fatal_Soldier » ned srp 02, 2009 21:57

prosím, může někdo napsat co udělat, aby TF3D nepadalo po přidání města? trošku na nic, když tam nemám TF3D...:-DD

smrada
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon pro 15, 2008 18:49
Zařízení: Vario IV, Compact IV

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od smrada » pon srp 03, 2009 7:32

Pokud se TF3D po uprave databaze restartuje, pouzili jste spatny Weather Database Editor. Je nekolik verzi. Treba na WM 6.5 je treba pouzit HTC Weather Master Rhodium.

Uživatelský avatar
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát črc 25, 2008 11:42
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od Fatal_Soldier » pon srp 03, 2009 21:28

ano, mám tam TF3D Rhodium, tak to jdu zkusit, zda to půjde...;-)

EDIT: ano, problém vyřešen jiným prográmkem:-)) díky moc..

Uživatelský avatar
huhu
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 27, 2008 23:13
Zařízení: MDA Compact IV

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od huhu » pát srp 21, 2009 16:06

ako si vyriesil to sustavne restartovanie TF3D? Mne sa to proste vypina vkuse aj ked som odinstaloval editory aj vsetko

Pokinator
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: ned pro 27, 2009 18:08
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

MDA Compact IV Přidání vlastního města do TouchFLO3D počasí

Příspěvek od Pokinator » pát led 29, 2010 2:13

Tak mě se furt bohužel restartuje TF3D i přesto, že mám nainstalovaný HTC Weather Master 2.2 Rhodium :(

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host