MobilMania.cz: Velká recenze komunikátoru HTC Touch HD

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

MobilMania.cz: Velká recenze komunikátoru HTC Touch HD

Post by Lukáš Mano »

Horlivě očekávaný HTC Touch HD přináší nekompromisní výbavu v zajímavém kabátku, o tom není pochyb. Pouze papírové hodnoty však nerozhodují o tom, zda si přístroj skutečně zamilujete.

Nabídku na otestování HTC Touch HD jsem zkrátka nemohl odmítnout. Přístroj, který již při představení zde na MobilManii vzbudil tolik rozporuplných reakcí. Přitom dle naší hodnotící metodiky patří na samý vrchol současné nabídky mobilních telefonů a komunikátorů. Potencionální problémy tohoto přístroje však lze odhadnout již na první pohled. Netradiční rozlišení umocněné absencí hardwarových tlačítek rovná se velký otazník stran kompatibility aplikací. Papírově silný procesor, pětimegapixelový fotoaparát, rychlé datové přenosy a bezdrátové technologie – držím v rukou multimediální centrum a výborný internetový terminál? A protestujte proti následující otázce sebevíc, sám Touch HD si však o ni říká: jak se vypořádá ve srovnání s iPhonem?

Image Image Image Image

HTC Touch HD: Když ptáčka lapají...
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Osobne ma tato recenzia utvrdila, ze este neprisiel spravny cas na upgrade mojho Cruise... Touch HD ma sice excelentny displej, ovsem absencia HW tlacidiel a 4-smerneho ovladacieho prvku ho u mna vylucila z vyberu...teda cakam dalej :-)
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

prave sa zacal predavat v SK , v niektorych eshopoch ho uz maju skladom
Sajgi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire, N97, Motorola Xoom

Post by Sajgi »

cus, nema nekdo info, kdy se Touch HD dostane k operatorum v Cesku ?
ThX :D
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

jsem jediný, koho zarazilo, že proklamovaný 5MPx fotí v rozlišení pouze 4MPx (2592px × 1552px) ? Je to normální nebo vlastnost, všiml jsem si toho už i na xda-developers.com. Čím to je?
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Wolfenzi »

4mpx nebo absence tv outu či 4smerneho ovladače, to je jedno. Ale
Nepodařilo se mi také přístroj donutit přehrávat zcela plynule video určené pro počítač (rozlišení 624 x 352, datový tok 1139 kbit/s, Xvid). Vím, že jde o docela „silné“ parametry, ale tak prostě současné typické video pro počítače vypadá a Touch HD by je měl být schopen přehrát bez trhání a rozpadu zvuku.
toto ? To pak nemá cenu... Přece si nebudu to video komprimovat jak d*m*n* ... ;oI

dpč vždyť mi tu lidé řikali že takové video dají i starší mobily... A co znamená že se to nepřehrávalo plynule ? malinkej zásek každou minutu nebo že je to naprosto nekoukatelný ?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Jak se zdá, Mobilmanie opět nezklamala.
Rozlišení označované jako WVGA (Wide VGA) nabídne v nejbližší době pouze Xperia
to je Toshiba G900 neviditelná?
Po ovladači se zcela slehla zem, zbyla jen čtveřice dotekových tlačítek. ...Tento trend nastolil již Samsung Omnia, ..
Omnia? A nebyl první, kdo to spustil, náhodou iPhone?
Dobrá, nedržím v rukou věc na hraní, ale na práci.
No comment. To bych musel popsat pár stránek abych vyjádřil smutek nad obětmi masivní reklamní kampaně která zblbla snad každého.
Ohromný displej a přehršel technologií si dozajista říká o značný přísun energie.
Co je na tom tak nového? Displeje mám i větší, stejně tak jako víc technologií, např. HDD, obojí směřuji na HTC X7500
Při pohledu na displej byste tomuhle mazlovi odpustili i hřích v podobě starého TI OMAP 200 MHz.
Nevim jak ostatní, ale mě ten displej moc nezaujal a za takovej procesor bych ho ani za nic nevyměnil
Caddy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Motorola Moto G, HTC Desire Z

Post by Caddy »

tech 200 MHz je snad preklep, ne? :)
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

řekněte někdo že to autor úplně zk*rvil a že to přehraje xvidovej film nebo seriál :-( :-( :-( :-(
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No, lepsi nez predchozi recenze. Jinak nejak tam navidim tu Operu Mini :)

Jinak rekl bych, ze optimalizovany prehravac by takoveto video zvladl levou zadni :)

To s tim zarizenim na praci je znacne usmevne :)

Jinak souhlas s tslanym
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Díky IKE ! Můj život má teď smysl. Akorát to potřebuju potvrdit příkladem z praxe :wink: Vzhledem k tomu že koukám každý týden na 5 nových dílů seriálů (bbt, dexter,californication, PB, heroes) a několik mám přerušeno (black books, house, himym...) + stahuju každou chvíli nějaký film, tak je u mě tohle nejdůležitější u toho mobilu. I když trochu mě naštvalo to QVGA natáčení videa...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Kdo odsud nejak vyrazne nataci pomoci mobilu?

Priklad z praxe? Toshiba Portégé G900 a upraveny TCPMP s hardwarovou akceleraci :) Zvlada bez problemu 720x576 800kbps (MPEG4 Hardware decoder - AVI a jine kontejnery). Ted k tomu pricti to, ze Touch HD je asi tak 10x vykonnejsi (snad), ma vetsi dostupnou RAM, snad lepe zpracovany graficky cip + ovladac atd. Myslim, ze 720x576 1500kbps by casem nemel byt problem.

Btw kup si 12'' ntb :roll: A mas to vyresene jeste lepe. Proc se na to musis koukat na PDA?
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

mam takovej blbej dotazek :D v ty recenzi autor pise ze je to neprodejni verze... neznamena to nahodou ze je to ta verze, kterou "videorecenzovalo" asi pred mesicem ce4*ou.cz... pokud jo tak proc na to delaj takhle "velkou" recenzi, kdyz se jeste muze do skutecnyho vydani neco zmenit?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Protože MobilMania...tenhle web je kvalitativně ne na sestupu, ale spíš volném pádu.

Hlavně že je tam půlka zas o Iphone.
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

http://www.digipoint.cz/htc-touch-hd-en ... a+dp53042/ co si prosim myslite o teto ceně? mam do toho jit?
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

IKE : super :tlem: A ne nechci 12 nb ani nic jinýho. NB nedám do kapsy, nezavolám si na něm ani nevyfotim momentku. a3,8 displej je docela luxus na filmy imho, hlavně s tou jemností :grin:

yamato : "Protože MobilMania" asi tak :tlem:
koulou : to je kravina... To zdražej. To nemůže být ani šedivka, to nekoupíš imho ani na ebayi za takovou cenu. To prostě nejde :tlem:
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

no dobre ale tak to je netcommerce-digipoint a ne nejaky blby alllmobil. tady by si snad nedovolili prodavat nic jineho než telefon distribuovany ofic pro čr, ne?
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

no ta cena je rozhodne zajimava, ale u tohohle docela podezrela... nevyznam se v tom moc, ale prijde mi to dost malo, na to co to je za telefon a jaka byla odhadovana cena... mimochodem podivej se dolu na cenu HDcka s ceskou lokalizaci... 6 000 rozdil je za par souboru docela dost :)
ale za me bych do toho asi nesel, pokud by mi to teda nekdo nepotvrdil
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

koulou : kravina,nekravina, za zkoušku nic nedáš. Firma sídlí v Praze 9-Letnanech , ulice Veselská, v arealu kde byl dříve servis HTC. Podvodníci to nejsou,ale spíše chyba tisku. Objednej ho a uvidíš co ti napíšou. (moc tomu ale nevěř). Za 177,- si ho můžeš nechat poslat na jejich smluvní prodejny a převzít z ruky do ruky. Píšou dostupnost zítra.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ja bych rekl, ze cena je realna (tedy jako ze to za ni opravdu prodaji), ale je nizko, to ano.

Zase ma mensi problemy s prehravanim, kompatibilitou a dalsimi vecmi. Proc vsichni chcete vse v jednom? To mi opet pripominu tu reklamu na iPhone, kde s iPhonem zehli pradlo, holi se, sprchuji se, ohrivaji si na nem kafe atd.

Kdyz to beres takhle - dostanes z Touch HD kvalitni audio vystup pro filmy? Mas velky pozitek z velkeho obrazu (ku vzdalenosti koukani)? Muzes u toho pohodlne lezet? (nj, v buse asi tezko :lol: )

Jemnost je jedna z veci, ktera fakt neni na filmy tak moc urcujici :lol:
Locked

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”