PocketDivXEncoder a titulky s diakritikou

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Stále nemůžu přijít na to jak udělat aby výsledný soubor byl s českými znaky... Návod který je uveden zde v recenzi tak u této verze již nefunguje...
MirekE
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by MirekE »

I já s tím mám problém. Vůbec s hardcoded titulky.

Když se přidávají titulky k AVI z nějakého soubru, tak program nabídne i výběr fontu a nastavení velikosti. Když ale chci převést video z VOB souboru, najde si správně seznam jazykových mutací titulků které se na DVD nacházejí, dovolí však vybrat jen jazyk ve kterém chci titulky vložit (žádný font, žádná velikost) a nakonec světe div se... je tam stejně nevloží.

Zkouším teď Auto Gordian Knot, zdá se že ten se s titulky z DVD a VOBy vypořádá lépe, nicméně možné nastavení parametrů výstupu zpracovávaného obrazu se omezují na nějakou procentuální kvalitu a nebo velikost výsledného souboru.

Udělám tedy 100% video s titulkama a pak ho zkusím prohnat PocketDivXEncoderem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak po delším zkoumání... nejlépe mi pracuje YASA VOB to MPEG Converter
Nastavím co potřebuji, titulky hardcoded s diakritikou... a správně detekuje epizody s VOBu
Dávám si do HTC Touch HD epizody Bratrstva neohrožených (z vlastních originálů) a tam jsou videa trošku rozkouskovaná, ale jen YASA VOB to MPEG Converter je správně poznal, přidal titulky, správnou Audio mutaci...

ImTOO s tím měl problém,
DVD2SVCD taky,
PocketDivXEncoder

Takže... VOBy do MPEG... s hardcoded titulkama... YASA VOB to MPEG Converter
Post Reply

Return to “Aplikace”