MDA Compact IV a GPRS
-
aXer
- nováček

- Zařízení: HTC EVO 3D
MDA Compact IV a GPRS
Ahoj, dá se nejak zablokovat automaticke pripojovani GPRS/EDGE??? Nebo se to bude proad samo pripojovat???
Diky
Diky
soft na blokaci pripojeni
MoDaCo NoData
zobrazi profily pro pripojeni, lze je povolit ci zakazat
zobrazi profily pro pripojeni, lze je povolit ci zakazat
Na "noData utilitu" jsem úplně zapomněl, tady ji přikládám ke stažení (na Modacu je vyžadována registrace).
- Attachments
-
- modaco_nodata.cab
- Modaco.com NoData utility (CAB pro Pocket PC i Smartphone).
- (25.23 KiB) Downloaded 257 times
Asi jsem lama
. Program NoData jsem si stahnul, zakazal jsem polozky T-mobile Internet, T-mobile Internet CS, T-mobile WAP a T-Mobile WAP CSD. Samovolne pripojovani jsem timto odstranil, ale nyní se nemůžu připojit na Internet ani pomoci ActiveSync a to jak přes kabel tak přes bluetooth.
Rad bych se přes ActiveSync a Wifi pripojoval na net, ale nevim, kde jsem udelal chybu. Stale vsak chci nechat zakazane pripojeni pres GPRS a EDGE. Prosim o radu, kde je zakopaný pes.
Dekuji za nakopnuti.
Rad bych se přes ActiveSync a Wifi pripojoval na net, ale nevim, kde jsem udelal chybu. Stale vsak chci nechat zakazane pripojeni pres GPRS a EDGE. Prosim o radu, kde je zakopaný pes.
Dekuji za nakopnuti.
MDA Compact IV a GPRS
zdravím, nechci kvůli jednomu dotazu zakládat nové téma, ale zajímá mě jak velký tok dat je při spuštění ICQ na telefonu. Momentálně mám SE K750i a aplikaci Jimm, je při připojení na ICQ u diamondu spotřeba dat vyšší nebo naopak nižší?
kdyžtak můžete zkušenosti s různými programy na ICQ děkuji
kdyžtak můžete zkušenosti s různými programy na ICQ děkuji
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Doporučuji prohlédnout a zkontrolovat nastavení AS v PC i v telefonu, konkrétně různá nastavení jako "rozšířené síťové funkce" a podobně.bropol wrote:Asi jsem lama. Program NoData jsem si stahnul, zakazal jsem polozky T-mobile Internet, T-mobile Internet CS, T-mobile WAP a T-Mobile WAP CSD. Samovolne pripojovani jsem timto odstranil, ale nyní se nemůžu připojit na Internet ani pomoci ActiveSync a to jak přes kabel tak přes bluetooth.
Dekuji za nakopnuti.