HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
patax
nováček
nováček

Post by patax »

Na Mshopu nabízí už HD s lokalizací CZ a bude v prosinci
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Ano na prosinec nám ho také HTC potvrdilo, ale znáte to :-) ale pokud bude EN příští týden jak mi v HTC řekli. tak by se tomu dalo věřit.
koulou
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by koulou »

nevite jesi nejaky česky server (mobilmania.cz nebo nějaky jiny rači :tlem: ) ma touch hd už k dispozici a pracuje na plnohodnotne recenzi?
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10

Post by Chrono Leggionaire »

Standa wrote:...
P.S. (trošku oleje do ohně) dnes (tedy už včera) jsem měl další možnost hrát si s Touch Pro. Promiňte, ale na to že je to "zařízení pro odborníky" je ta hw klávesnice naprostá hrůza. Oproti Universalu na cca 50%. A jsem tomu rád, protože mi to jen potvrzuje mé názory. Tedy oproti zdejším řvounům, jejichž znalosti začínají a končí Touchem...
Souhlas, klávesnice na HTC Universalu byla opravdu skvělá a sám jsem na ní napsal několik kratších povídek. :-) Následující zařízení, která přišla po něm, se mu v pohodlnosti psaní nikdy přiblížit nemohly. To je naprosto logické vyústění toho, že Universal byl cihlou v pravém slova smyslu (podstatně větší než třeba právě Raphael), tudíž se to pozitivně využilo na velmi pohodlnou klávesnici. Každopádně celkově klávesnice Raphaela patří k těm lepším, jestli můžu osobně porovnat třeba s Tytnem 2, G900 nebo X1 (tady už čerpám ze zahraničních recenzí).
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

teraz neviem ci pockat na lokalizovanu verziu ,
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Chrono Leggionaire: Díky za tvůj názor, je jeden z mála rozumných. Narozdíl od některých jiných, co akorát povykujou, ale znalosti a zkušenosti žádné...

A k HD: už se těším, až ho uvidím naživo, ten displej mě hodně zajímá.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Wolfenzi »

samson : Jestli je čeština jen aplikace od SS, díky které je to celé pomalejší, tak myslim že kdokoliv komu už bylo 10, si bude víc rozumět s anglickou... místo menu menu, místo přehrávače player,místo bluetooth bluetooth, místo sms sms, místo hry games... to je toho :tlem:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Ví se už jak bude řešena lokalizace HD? Jestli se bude jednat o počeštění (sunnysoft,nebo někdo jinný),nebo jestli vyjde komplet CZ ROM?
koulou
přispěvatel
přispěvatel

Post by koulou »

původně jsem váhal zda česky nebo anglicky, ale po radách zdejšich smartmaniaku jsem se rozhodl pro anglictinu. protoze je pravda, že jesi ze ucim 9 let anglicky tak tech par slovicech bych už zvladnout mohl a tech par technickych si hold najdu ve slovniku. No a tu čestinu bych si fakt vzal jenom kdyby byla přimo CZ ROMka, jinak ne, bo za to zpomaleni mi to fakt nestoji. :grin:
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

nove video , HTC touch PRO vs HTC touch HD , touch Pro sa mi zda byt trocha rychlejsie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSaW7U5tDXU[/youtube]
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

V něčem je rychlejší PRO a v něčem HD. Zde nezáleží na zařízení (mají stejný procesor i ram),ale záleží na aktuální ROM. Dalším odlaďováním jak originálních,tak i neoriginálních ROM se dosti zrychlí.
koulou
přispěvatel
přispěvatel

Post by koulou »

Tak už jsem nevydržel čekat a mam ho předobědnaneho, tak snad by mohl v utery po statnim svatku dorazit k tatinkovi :tlem:
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Na http://www.mobilmania.cz mají testík.
patax
nováček
nováček

Post by patax »

Nijak pozitivní recenze. Docela přemýšlím jestli si nenechat Diamonda!
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Nenech se zblbnout. Ve spoustě věcí nemá pravdu, ve spoustě věcí jde o jeho subjektivní názor a HLAVNĚ neměl v ruce finální kousek,ale jen předprodukční verzi.
Nechápu,jak někdo může dělat dle jeho mínění velký test, ve kterém pak napíše,že nebylo moc času na vyzkoušení a když už něco zkouší,tak jsou to staré aplikace,které bych stejně nepoužil.
On jde testovat PPC s GPS,ale žádný navigační soft bohužel nemá (myslím TT7,IGO8...,které bez problému fungují viz. youtube).
Přečti si testík ze zahraničí,nebo hledej videjka na youtube, za poslední týden jsou tam už věci s finálními kousky.
Samozřejmě HD je na tom lépe než Diamond,pokud ti vyhovuje velikost.
Další otázka je o kolik a jestli se ti to vyplatí (jak jseš na tom s financema)
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Shooter »

Naprosto souhlasim s hafushem... nechapu tu jejich "velkou recenzi", ktera neni vubec velka... pro mobil, ktery je dokonce i v dobe vydani jako prvni v zebricku bych cekal delsi recenzi a hlavne podrobnejsi. A i kdybych prechroustal tu delku, tak mi reknete co za de*ila bude delat "velkou recenzi" predprodukcni verze, kdyz jak tam myslim dokonce pise, se muze neco pri vydani zmenit.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”