HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Souhlas, klávesnice na HTC Universalu byla opravdu skvělá a sám jsem na ní napsal několik kratších povídek.Standa wrote:...
P.S. (trošku oleje do ohně) dnes (tedy už včera) jsem měl další možnost hrát si s Touch Pro. Promiňte, ale na to že je to "zařízení pro odborníky" je ta hw klávesnice naprostá hrůza. Oproti Universalu na cca 50%. A jsem tomu rád, protože mi to jen potvrzuje mé názory. Tedy oproti zdejším řvounům, jejichž znalosti začínají a končí Touchem...
-
koulou
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
původně jsem váhal zda česky nebo anglicky, ale po radách zdejšich smartmaniaku jsem se rozhodl pro anglictinu. protoze je pravda, že jesi ze ucim 9 let anglicky tak tech par slovicech bych už zvladnout mohl a tech par technickych si hold najdu ve slovniku. No a tu čestinu bych si fakt vzal jenom kdyby byla přimo CZ ROMka, jinak ne, bo za to zpomaleni mi to fakt nestoji. 
nove video , HTC touch PRO vs HTC touch HD , touch Pro sa mi zda byt trocha rychlejsie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSaW7U5tDXU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSaW7U5tDXU[/youtube]
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Na http://www.mobilmania.cz mají testík.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Nenech se zblbnout. Ve spoustě věcí nemá pravdu, ve spoustě věcí jde o jeho subjektivní názor a HLAVNĚ neměl v ruce finální kousek,ale jen předprodukční verzi.
Nechápu,jak někdo může dělat dle jeho mínění velký test, ve kterém pak napíše,že nebylo moc času na vyzkoušení a když už něco zkouší,tak jsou to staré aplikace,které bych stejně nepoužil.
On jde testovat PPC s GPS,ale žádný navigační soft bohužel nemá (myslím TT7,IGO8...,které bez problému fungují viz. youtube).
Přečti si testík ze zahraničí,nebo hledej videjka na youtube, za poslední týden jsou tam už věci s finálními kousky.
Samozřejmě HD je na tom lépe než Diamond,pokud ti vyhovuje velikost.
Další otázka je o kolik a jestli se ti to vyplatí (jak jseš na tom s financema)
Nechápu,jak někdo může dělat dle jeho mínění velký test, ve kterém pak napíše,že nebylo moc času na vyzkoušení a když už něco zkouší,tak jsou to staré aplikace,které bych stejně nepoužil.
On jde testovat PPC s GPS,ale žádný navigační soft bohužel nemá (myslím TT7,IGO8...,které bez problému fungují viz. youtube).
Přečti si testík ze zahraničí,nebo hledej videjka na youtube, za poslední týden jsou tam už věci s finálními kousky.
Samozřejmě HD je na tom lépe než Diamond,pokud ti vyhovuje velikost.
Další otázka je o kolik a jestli se ti to vyplatí (jak jseš na tom s financema)
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Naprosto souhlasim s hafushem... nechapu tu jejich "velkou recenzi", ktera neni vubec velka... pro mobil, ktery je dokonce i v dobe vydani jako prvni v zebricku bych cekal delsi recenzi a hlavne podrobnejsi. A i kdybych prechroustal tu delku, tak mi reknete co za de*ila bude delat "velkou recenzi" predprodukcni verze, kdyz jak tam myslim dokonce pise, se muze neco pri vydani zmenit.