Přehrávač do HTC Diamond?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
unzigmena
nováček
nováček

Post by unzigmena »

Tak jsem zkusil ten TCMP a beha to v pohode. Jen sem nerozchodil titulky. Mam je pojmenovany stejne jako AVI a maji priponu srt
bj wrote:Core Player verze 1.2.5, nebo TCPMP v upravené verzi pro Diamonda/Raphaela ( http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1211902452 ), ale je to horší a náročnější nastavování. Osobně si myslím, že tyto jsou nejlepší volba.
Tak sem po 2 hodinach po forech docet, ze titulky umi novejsi verze 0.81rc1 ale ta mi zase hodi znamou hlasku crash.txt. Reseni sem nenasel. Vite nekdo co s tim?

//Používej tlačítko Upravit, tslany
blackwhit
nováček
nováček

Post by blackwhit »

bj wrote:Core Player má po instalaci defaultně nastavení video výstupu na QTv Display, v 90% to je problém při zobrazení videa, při přehození na DirectDraw se to "vyléčí" :grin: Sta-Mi nedal vědět jestli mu to pomohlo :-(

Chtěl jsem se zeptat, pročítal jsem různá fóra a příjde mi, že pokaždé radí něco jiného... Jak je to tedy s tím nastavením? direct draw nebo qt nebo gdi nebo raw... Mně teda zatím jede všechno a nepozoruju rozdíl, ale samozřejmě bych co nejlepší nastavení, aby program využíval grafický chip...

díky
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”