Resco Bubbles v nové verzi 1.20 nyní i pro Samsung Omnia

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Resco Bubbles v nové verzi 1.20 nyní i pro Samsung Omnia

Post by Jiří Hrma »

Jistě si pamatujete na Resco Bubbles, jednu z prvních placených her pro Pocket PC s Windows Mobile, která využívá funkcí pohybového senzoru. Šikovní programátoři z této slovenské společnosti nedávno vydali novou verzi 1.20, která nově podporuje i pohybový senzor u Samsungu Omnia.

Image

Resco Bubbles je tak nyní možné spustit na komunikátorech HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro a Samsung Omnia, snad se později dočkáme i podpory senzoru v nových E-Tenech (V900 a DX900), ty zatím ale stále nejsou na trhu. Trial verzi s 5 základními levely můžete stahovat ze stránek společnosti Resco.
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

typický slovák, aj z takej malej blbosti chce mega zisk a peniaze
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

OVCA: Ten komentář tak trochu nechápu. Resco, a to mi myslím dá za pravdu většina, produkuje samé kvalitní aplikace a hry, Resco Explorer, Resco Picture viewer nebo teď chystaný Resco Contact manager... pak je tu třeba Resco Backup, Resco Keyboard, a teda u všech těchto aplikací mi přijde, že jsou velice zdařilé a ta cena není nijak předražená. Podle mě patří Resco k jedné z nejlepších vývojářských společností. Resco Bubbles je také velice chytlavá hra, tak proč si za ni nenechat zaplatit, když na ní vývojáři odvedli x hodin práce.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

OVCA wrote:typický slovák, aj z takej malej blbosti chce mega zisk a peniaze
typický primitiv- všechno by chtěl nejlepší a ještě zadarmo

(sorry za ot, ale takové bych bez milosti banoval)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”