Samovolné spouštění ActiveSync na HTC Touch pro
Ahoj, nevíte někdo, proč se mi snad každých pět minut samovolně spustí ActiveSync? V nastavní mám synchornizaci nastavenou na ruční spouštění a i tak se mi vždycky AS vždycky sám spustí a to pokaždé do pěti minut po tom co jsem ho vypnul. Nemám sice povolenou žádnou datovou komunikaci pro AS, kromě bluetooht, ale docela mi vadí, že do 24 hodin mi AS vybije baterku, i když se přístorje ani nedotknu. Nevěděl by někdo o nějakym prográmku, kde můžu povolit nebo zakázat vybrané programy?
A umí to u zabránit tomu, aby se AS opakovaně pořát spouštel? Mě jde o to, že i když není dostupnej žádnej způsob, kterým by mohla synchornizace proběhnout, jelikož jediný, co mám povolený je USB, tak se mi prostě AS pořát spouští a já už fakt nevím, jak mu vysvěstlit, že si synchornizaci budu provádět sám ručně.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Mě se teda na pozadí nespouští, mám ho normálně mezi spuštěnýma aplikacema a ani by mě netrápilo, že pořát běží, ale jde o to, že to dřív nedělal a když sem si nastavil synchronizaci na ruční spouštění, tak sem si AS spouštěl sám, což mi vyhovovalo, ale najednou se prostě spouští samovolně úplně pořát a znatelně se mi tak zkrátila výdrž baterie a to mi dost vadí.
Sice vlastnim compact IV, ale resil jsem stejny problem.Po oficial upgradu ROM od T-Mobilu se po zapnuti MDA spusti automaticky activesync, ikdyz neni v polozce po spusteni. Po konzultaci na infolince t-mobilu s technikem mi bylo vysvetleno, ze activesync musi stale bezet, aby pripadne pripojeni zarizeni probehlo bez problemu.
Tohle chápu, že pro úspěšnou synchronizaci musí AS běžet, ale pokud chci synchronizovat ručně a nastavim si to tak, tak y AS neměl běžet a do pondělka tomu i tak bylo, takže AS nemusí nutně běžet furt, ale pak se najednou začal samovolně spouštět. jak vidím, tak nikdo asi neporadí jak na to, takže prostě provedu hard reset a snad to poběží zase tak jak chci já.
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Keď v CommManageri na HTC Touch Pro2 kliknem na Microsoft Direct Push automaticky sa mi spustí ActiveSync a nerozumiem prečo? To isté sa stane, keď ho chcem zapnúť alebo vypnúť - vždy sa spustí ActiceSync