Spousteni Java her na Touch Diamondu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
vakaruru
nováček
nováček

Spousteni Java her na Touch Diamondu

Post by vakaruru »

Muzete mi nekdo poradit nejakej emulator nebo jinej soft pres co se daji spoustet bezne Javy? Kdyz na Touch Diamondu spustim nejakou hru, tak to bezi v okne 2x2 cm. Je to strasne maly. Diky Karel
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

A rekni mi jeden duvod, proc chces Java hry na Touch Diamond. Dalsi z veci nevedomosti novych uzivatelu (doslova nalakanych iPhone-like reklamou)

Vyzkousej tuhle, urcena POUZE pro QVGA hry a programy (ty, co jsou male)

http://radiocxem.3dn.ru/JBed3dMod_HeapS ... .01.08.cab

Pripadne hledej jakoukoliv jinou, ktera neumi VGA (ma kostickovane texty na spodni liste)

Tady neco obecneji

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339577
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by nirman »

Jinak 2*2cm ta aplikace ma, protoze neni na rozliseni displeje Diamondu. Diamond ma rozliseni VGA (480x640pix). Jestli nejaky jiny emulator nez ten ktery uz v Diamondu je dokaze roztahnout mensi aplikace na cely display netusim.

TO IkE Blaster:
Co zas iPhone? I normalni uzivatel si muze svobodne pouzivat aplikace v jave na WM. Navic co se Java her tyce, na WM platforme neni vsechno.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ano neni, ale rekni mi nejakou hru, ktera ti tak moc chybi na WM a je nejak zajimava. Jestli mi zacnes vyjmenovavat hry stylu Prince of Persia, kdy vezmou jeden engine, zmeni obrazky a efekty a to je vse, tak to fakt moc zajimave neni.

Jinak je krasne, jak odpovidas na otazku, ktera uz je lepe (konkretneji) zodpovezena.

Co zase iPhone??? iPhone-like reklama! :) Jsi slepy? Neumis cist? Nebo se neumis ptat? Nechapu cast tveho textu ke me...

Muze pouzivat Javu, ale at si nestezuje, ze mu nejde, je mu to prd platne :) Stejne ty hry hrat nebude, vsad se. Mi reknete, kdo hraje dost Java her na PDA, nejlepe s VGA displayem, pochlubte se :)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Je to pravda, jedinou javu mám Operu mini. Ostatně to už platilo i pro UIQ a že tam je výběr čehokoli poměrně bídný...
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by nirman »

Ja si na svem zarizeni nehraju. Ikdyby nevim proc jen mirne na nekoho zvysovat hlas (v tomto pripade pritvrdit obsah textu) kvuli tomu co chce na svem zarizeni pouzivat. Otazka totiz znela: "Muzete mi nekdo poradit nejakej emulator nebo jinej soft pres co se daji spoustet bezne Javy? Kdyz na Touch Diamondu spustim nejakou hru, tak to bezi v okne 2x2 cm. Je to strasne maly. Diky Karel"
A ty jsi se do nej pustil proc tam chce hrat javu a pak zacal mluvit o neuvedomelych lidech, ovlivnenych reklamou iPhonu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Povez mi, co vidis pod mojim konstatovanim, ze uzivatele, kteri jsou nalakani reklamou a WM neznaji, nevi, ze Java na WM je nesmysl (ve vyznamu nema smysl nad tim uvazovat).

Jestli nic, tak dobra, ale ja osobne tam vidim reseni jeho problemu, to ty jsi zacal tuto hadku. Ja na nikoho hlas nezvysoval, ja chtel pouze duvod. Jestli otazka = zvysovani hlasu, tak promin, ale nevim, co si mam o tobe myslet.

Btw, zda se ti, ze ja blbe odpovidal? Ty jsi ale vtipny. Vzdyt jsi sam napsal, jak otazka znela, tak se zamysly a rekni mi, na jakou odtazku jsi odpovedel. Ne reknu ti to rovnou, ty jsi odpovedel na otazku "Proc 2x2cm..."

Umis anglicky? (ne, nezvysuji hlas, pouze se ptam)
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by nirman »

Vidim tam odkaz na emulator. Ale nevim (opravdu, nezpochybnuju) jestli ten emulator roztahne aplikaci mensiho rozliseni na cely display. Nezminoval jsem se o tom ze jsi poskytl nejakou moznost na vyzkouseni, protoze jsem se uvazal hlavne na prvni radek. Na zbytku nebylo co kritizovat :tlem:

Ozuzlavat, rozvadet nebo zduvodnovat puvodni text co jsi napsal do podoby nez jsme se dostali k tomu, ze ses tim vlastne na neco ptal, nechci. Navic to neni chat ale forum, pokusim se udelat emotivne nezabarveny zaver. Doplnil jsem tvuj prvni prispevek o to, ze jsem se snazil vice priblizit duvod proc se to spousti v malem okne, protoze mi prijde lepsi stahnout aplikaci ve vetsim rozliseni nez ji roztahovat pomoci jinych emulatoru (coz jsem psal, ze nevim jestli to jde, domyslim si ale ze nejde).

Nezda se mi ze jsi blbe odpovidal, jen stroze (dopln pls v editu treba jestli ten emulator roztahne tu aplikaci v malem rozliseni nebo ne at se to dozvim. nechci zkouset dalsi emulator, staci mi puvodni od vyrobce).

Anglicky nemuzu rict ze umim, do dokonalosti mi neco chybi ale nevim kolik jinych lidi si to cist bude, nebo jestli vsichni umi anglicky na urovni toho textu.

Tak jsem si zkusil spustit svuj starsi slovnik v jave na puvodnim emulatoru a pri spusteni mi zamrzne. Jestli nekdo vite o emulatoru nezavislem na rozliseni aplikace tak sem s nim diky :-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Vetsina JBedu je nezavisla, na aplikace (slovniky) pouzivam J9.

Na anglictinu jsem se ptal kvuli memu vyrazu iPhone-like reklama. To je reklama ve stylu jakou ma iPhone v americe (vlastne uz i u nas). Proste velka masazni kampan "kupte si me, vzdyt me chce kazdej, ale neptejte se, co neumim, predpokladejte, ze umim vsechno a je to jednoduchy".

Vis proc neni lepsi si sehnat Java aplikace ve velkem rozliseni? Protoze J2ME je hrozne blbe navrzeny system. Spatne se emuluje i prizpusobuje. Narocnost 2D hry mezi QVGA a VGA je tak 16 nasobna... Vzdyt i blby slovnik se mi ve WVGA trha ;)

Aplikace se v jinem emulatoru roztahne na cely display jen diky tomu, ze neumi VGA :lol: to je cely trik. A jak je znamo, tak QVGA aplikace se vetsinou na VGA roztahne a 1px -> 4px ;) Rychlejsi vykreslovani, vetsi kompatibilita atd. Naopak horsi citelnost, mene informaci (aplikace) a dalsi zapory.

Proc nechces zkouset dalsi, jiny nez od vyrobce (coz je v zasade blbost, vyrobce je uplne jiny :lol: )? Obavy? Strach? Tak kdyz neflashujes ROMky, tak se nedivim no, ale myslim, ze k tomu stejne dospejes :) Osobne mam v telefonu 4 emulatory, aktivne (obcas) vyuzivam 3 z nich, jeden kdyby nekde neco neslo.

K prvnimu odstavci tveho prispevku - videl jsi Obcana Havla? Ten tam krase popisuje ten krasny Cechackovismus - hledat pouze chyby a vzdycky byt s rebely, proti zdravemu rozumu, nejlepe. Hledas chybu, zkritizujes, dobre - reknes "slo to". Nic proti tobe, jen jsem si vzpomnel :)

//Pardon, koncim, kdyztak SZ
nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by nirman »

:-D Cechacka neznam, pripomina mi to ale Divadlo Jary Cimrmana a to znam dobre ale to je asi o necem jinem..

To ze od vyrobce myslim jednoduse obecne to co mi prislo. Jestli ten emulator je soucasti Windows nebo to dodal HTC neresim.

Jinak diky, stahnu si ten slovnik teda v mensim rozliseni a vyzkousim jiny emulator.

EDIT: Jo jeste neflashuju protoze me odradil kamarad co to zkusil kdysi jednou na strickem Asusu (jen PDA bez telefonnich modulu) a dodrbal to. Taky se odvazim rict, ze on na to ani nebyl velky talent. Ale flash v planu mam urcite, tato rom co mam opravdu neni idealni. Az se nekdy budu nudit nebo uz nebudu mit nervy na tuto rychlost tak si pohraju. Rekl jsem si ze az HTC uvolni lepsi verzi na svem webu tak ji nahodim, jestli se driv neobratim na neoficialni verze..
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”