HTC Album...výběr alb?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
HTC Album...výběr alb?
U téhle aplikace mi vadí jedna věc...v nabídce Alba je kdejaká blbost, od jednotlivých hudebních alb kvůli obrázku alba, smajlíky z QIPu a kdeco dalšího. Jde nějak toto nastavit, aby se zobrazovaly jen složky s opravdu obrázky a videy? V nastavení je jen nastavení oblíbeného alba, ale to je na nic když mám fotky rozdělené do více složek.
V AdvancedConfigu nebo DiamondTweaku to nastavit nejde...
V AdvancedConfigu nebo DiamondTweaku to nastavit nejde...
Mrkni do téhle diskuze na xda-devu
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=2014736
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=2014736
HTC Album...výběr alb?
čau taky mě štve ten problem že to zobrazuje, každou prkotinu.
jak sem projel ten odka tak sem ztoho vedle
zkoušel jste to už někdo nebo kdyby byla nějaká rada ??
diky
jak sem projel ten odka tak sem ztoho vedle
zkoušel jste to už někdo nebo kdyby byla nějaká rada ??
diky
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
HTC Album...výběr alb?
V registrech u HTC Alba je nastavení složek, které to má přeskakovat. Myslím si tedy (nezkoušel jsem, ale snad brzy zkusím, nebo zkuste vy), že pokud přidáte záznamy do HKLM\Software\HTC\HTCAlbum\Ignored (normální stringy), půjde to a ony složky to bude přeskakovat.
Samozřejmě pak asi restart...
Samozřejmě pak asi restart...
HTC Album...výběr alb?
Takže mam v registrech HKLM\Software\HTC\HTCAlbum\Ignored normalně napsat připsat složku ??
HKLM\Software\HTC\HTCAlbum\Ignored\něco. ????
Nebyl by nějaky konkretni přiklad ??? diky za odpověď na ty registry moc nejsem
HKLM\Software\HTC\HTCAlbum\Ignored\něco. ????
Nebyl by nějaky konkretni přiklad ??? diky za odpověď na ty registry moc nejsem
-
wizaard
- stálý přispěvatel

HTC Album...výběr alb?
Teď jsem si s tím zkoušel hrát a nějak to nereaguje... Nevím proč.
Pokud to chceš ale zkoušet, stačí si spustit regedit, a právě do klíče "Ignored" (jakoby složka) doplnit záznamy (jakoby soubory). Viz. příklad:
1) Vytvořit "string" záznam ("soubor" ve složce "Ignored")
2) Value name = Název (jaký chceš - třeba "Templates")
3) Value data = cestu ke složce, která má být vyloučena (např. \My Documenst\Templates)
Pro doplnění cesty doporučuji třeba Total Commander a skopírovat cestu. Jinak, pokud jsem to pochopil dobře, vylučují se i složky v oné podsložce, takže eventuelně stačí jenom "\Program Files" a "\Internal Storage\Program Files".
EDIT: Tak se omlouvám - vše skvěle funguje! Jak jsem si myslel a neověřil, je jen nutné pak ještě vymazat vyrovnávací paměť (cache) HTC Alba - ve skryté složce Application Data v hlavní paměti vymazat složku HTCAlbum. Pak již vše funguje!
Pokud to chceš ale zkoušet, stačí si spustit regedit, a právě do klíče "Ignored" (jakoby složka) doplnit záznamy (jakoby soubory). Viz. příklad:
1) Vytvořit "string" záznam ("soubor" ve složce "Ignored")
2) Value name = Název (jaký chceš - třeba "Templates")
3) Value data = cestu ke složce, která má být vyloučena (např. \My Documenst\Templates)
Pro doplnění cesty doporučuji třeba Total Commander a skopírovat cestu. Jinak, pokud jsem to pochopil dobře, vylučují se i složky v oné podsložce, takže eventuelně stačí jenom "\Program Files" a "\Internal Storage\Program Files".
EDIT: Tak se omlouvám - vše skvěle funguje! Jak jsem si myslel a neověřil, je jen nutné pak ještě vymazat vyrovnávací paměť (cache) HTC Alba - ve skryté složce Application Data v hlavní paměti vymazat složku HTCAlbum. Pak již vše funguje!
- YAMATO
- smartmaniak

HTC Album...výběr alb?
Hm, tak nevím co jsem udělal špatně, ale mě to nejde. Vytvořil jsem stringy, smazal cache, restartoval...a všechny ty blbosti tam furt jsou.
Leda že by to nefungovalo na podsložky?
Leda že by to nefungovalo na podsložky?
-
wizaard
- stálý přispěvatel

HTC Album...výběr alb?
Teď jsem zas promazal cache a máš asi pravdu - na podsložky to nefunguje. Je tedy nutné tam nacvakat všechny cesty, ale snad jich tolik není - já tam mám prakticky jen ten QIP.
EDIT: Na druhou stranu ale - jak je to možný, když ve složce UAContent podsložky s obrázky jsou a ty to neukáže... Přitom to nejsou ani skryté ani systémové soubory...
EDIT 2: Tak jsem našel řešení - vylučování podsložek funguje POUZE v základní paměti, v paměti karty to neumí. Pokud chceš, aby HTC Album soubory nevidělo, nastav jim hodnotu "skryté" a máš klid.
EDIT: Na druhou stranu ale - jak je to možný, když ve složce UAContent podsložky s obrázky jsou a ty to neukáže... Přitom to nejsou ani skryté ani systémové soubory...
EDIT 2: Tak jsem našel řešení - vylučování podsložek funguje POUZE v základní paměti, v paměti karty to neumí. Pokud chceš, aby HTC Album soubory nevidělo, nastav jim hodnotu "skryté" a máš klid.
- YAMATO
- smartmaniak

HTC Album...výběr alb?
S tím nastavením na skryté mě to napadlo, ale hidden nehdiden, mazání cache, restarty...a stále to tam straší. HTC Album mě nějak nemá rádo 
Mám tam QIP, zálohu z Opery mini, S2U2, obrázky hudebních alb (a těch je!), NetFront, RescoPhotoViewer a nějaké hry...takže než nalistuju obrázky, které jsou jako naschvál až skoro na konci, tak mám chuť to hodit z okna. Jo, kdyby tam byla stromová struktura jako u S2V (který mě moc nevyhovuje), tak je to OK, ale takto, pořád samé pomalé scrolování.
EDIT: tak jsem na to přišel, musí se skrýt jednotlivé soubory (obrázky)...mám pořádně číst co píšeš
Mám tam QIP, zálohu z Opery mini, S2U2, obrázky hudebních alb (a těch je!), NetFront, RescoPhotoViewer a nějaké hry...takže než nalistuju obrázky, které jsou jako naschvál až skoro na konci, tak mám chuť to hodit z okna. Jo, kdyby tam byla stromová struktura jako u S2V (který mě moc nevyhovuje), tak je to OK, ale takto, pořád samé pomalé scrolování.
EDIT: tak jsem na to přišel, musí se skrýt jednotlivé soubory (obrázky)...mám pořádně číst co píšeš