Diamond: aktualizace ROM a InterWrite
-
Gizmo
- nováček

- Zařízení: Sony Ericsson Live with Walkman
Diamond: aktualizace ROM a InterWrite
Zdravím, ve svém Diamondu mám ROMku 1.37 s lokalizací InterWrite. KDyž aktualizuji na evropskou 1.93, češtinu ztratím? Nebo půjde nainstalovat znovu bez toho abych musel platit něco Sunnysoftu? Díky za info...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
To zrovna řeším, respektive jsem už vyřešil...když jsem psal na Sunnysoft, tak bohužel neodepsali zda mě dají InterWriteRecogniser na 1.93, ačkoliv jsem ho de fakto zaplatil, když jsem kupoval Diamonda s 1.37 a jejich IWR. Tak jsem se na to vykašlal a i když se tím nechci nijak chlubit...sehnal jsem si tu češtinu asi se dá říct nelegálně. Zítra to budu nahrávat, tak se za mě všichni modlete, páč to dělám u WM poprvé.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Ano, funguje perfektně
Jen je tam jeden drobný problém s budíkem...nevím, zda je to způsobeno ROM nebo InterWrite: prostě není vidět nastavení na Home, jako by byl vyplý. Řešení: zapnout dva budíky na stejný den ale jiný čas, jít na Home...tam je vidět čas druhého. Ten pak stačí vypnout, pak je již zobrazen ten první a pak už to funguje OK.
Jiné problémy by být neměly, alespoň jsem k tomu nic nenašel.
Jen je tam jeden drobný problém s budíkem...nevím, zda je to způsobeno ROM nebo InterWrite: prostě není vidět nastavení na Home, jako by byl vyplý. Řešení: zapnout dva budíky na stejný den ale jiný čas, jít na Home...tam je vidět čas druhého. Ten pak stačí vypnout, pak je již zobrazen ten první a pak už to funguje OK.
Jiné problémy by být neměly, alespoň jsem k tomu nic nenašel.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Můžete mi vysvětlit, proč řešíte Sunnysoft InterWrite na ROM 1.93, když už dobrý měsíc je zde na fóru ke stažení? (Sám jej používám.) Viz odkaz zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=57142#57142
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, s tím servisem nevím, nevím. Známý si tam poslal na reklamaci D 1.37 CZ, bylo to na výměnu základní desky, dostal D 1.93 bez CZ a podržte se, bez slotu na SIM!!!!, a to v protokolu o reklamaci bylo uvedeno, že přístroj byl otestován a že je plně funkční
Obávám se tedy, že češtinu moc neřešej, ještě, že se nechá stáhnout.
Obávám se tedy, že češtinu moc neřešej, ještě, že se nechá stáhnout.
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
a tato ROM http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=57142#57142 je originální nebo kde bych ji měl stáhnout, jinak díky moc za odpovědi, o víkendu se na to vrhnu.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Ano, jak píše YAMATO - jdi na www.htc.cz, kde vyber Support. Tam vybereš svůj telefon (Diamond) a najdeš si Software download (Touch Diamond ROM update). Tam už zadáš jen SN Tvého přístroje a stahuješ.
P.S.: Aktualizuj ROM v případě, že chceš zvýšení výkonu a rychlosti na úkor některých zbytečných efektů.
P.S.: Aktualizuj ROM v případě, že chceš zvýšení výkonu a rychlosti na úkor některých zbytečných efektů.