Transcriber - rozpoznávanie písaného textu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Redaj
nováček
nováček

Transcriber - rozpoznávanie písaného textu

Post by Redaj »

Chcel by som sa opýtať na program Transcriber viď. video na http://cz.youtube.com/watch?v=v2_gX0iSMPg , chcem si zadovážiť HTC touch HD ( moje prvé WM zariadenie) a neviem či je tento program súčasťou WM 6.1 resp. či sa dá doinštalovať na tento OS ? V tom videu to funguje super, veľmi sa mi to páči a na zariadení bez klávesnice to môže byť užitočná vec. A ešte jedna otázka, či to podporuje len slová zo slovníka ( napr len ENG ) resp. či môžem napísať hocaké slovo v hocakom jazyku a ono to vloží do textu resp. formulára.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Tak kdyby jsi si precetl popisek, tak se dozvis:

Remember transcriber? It's included on all Windows Mobile touchscreen devices and works quite well!

Takze je na vsech WM. Myslim, ze CZ-SK nepodpotuje, mozna nejaky jiny program (Calligrapher?)
Chita
přispěvatel
přispěvatel

Post by Chita »

No..vypadá to tak že na WM 6.1 není.....ani se mi jej nepodařilo najít...:/
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Chita
přispěvatel
přispěvatel

Post by Chita »

Díky moc!
První odkaz se mi podařilo najít už dříve, bohužel všechny možnosti tam jsou nefunkční...U každé instalace to napíše že to není platná instalace pro pocket PC...

Druhý druhý odkaz už byl užitečnejší soubor Transciber.cab se už rozeběhl

Na třetím odkazu jsem bohužel nic nenašel.....

Píšu to kdyžtak pro lidi kteří by také hledali....

Ještě jednou moc dík!

EDIT: Jsem deb*l...... instalace z toho prvního odkazu se musí spouštět z PC....omlouvám se...
majkll
nováček
nováček

Post by majkll »

Máte ho někdo nainstalovaný? Já jsem to nainstalova v pohodě z toho prvního odkazu,ale nemůžu přijít na to jak to používat.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ja nevim, co je na transcriberu tak uzasnyho, zkousel sem ho kdyz sem zacinal s WM a asi po 5 minutach sem prisel na to, ze je miknicemu. Kazdy treti pismeno mi prelozil spatne a navic tento zpusob psani je pomaly a tudiz neprakticky. Dobrej leda jako machrovinka, nic vic...
Chita
přispěvatel
přispěvatel

Post by Chita »

majkll wrote:MÁTE HO NĚKDO NAINSTALOVANÝ? jÁ JSEM TO NAINSTALOVAL V POHODĚ Z TOHO PRVNÍHO ODKAZU,ALE NEMŮŽU PŘIJÍT NA TO JAK TO POUŽÍVAT.
Musíš si na něj přepnout jako na "používanou" klávesnici...
Ale bohužel musím v podstatě souhlasit s farokh-em.....Není to moc použitelné...Hlavní nedostatek že nezvládá české znaky a nelze si definovat vlastní rukopis....(alespoň ta verze kterou mám ani jedno nezvládá)..Rychlost se dá upravit tu bych jao nedostatek neviděl....
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ja myslim obecně rychlost psaní. Nez bych v transcriberu napsal úhledně rozpoznatelně jedno písmeno, na QWERTY uz mam celou vetu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Post Reply

Return to “Aplikace”