WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Pánové dostal jsem 50GB na Trafic Share na Rapidu, tak jsem dal poslední rom a origo rom na volné stahování bez limitu a čekání. Takže vesele stahujte linky jsou na první straně.

Tak jsem hodil všechny na Trafic Share tak vesele stahujte :tlem:
Roland
nováček
nováček

Post by Roland »

[quote="Ada1986"]

návod na flash:
1. nahraje se flash.dio na micro sd kartu (nesmí být sdhc)
2. baterka na 100 %
3. zmáčkne se čudlík voice commander+mute a drží se tato kombinace a jen se zmáčkne vypínací čudlík a naběhne sd loader, pak už se jen koukáte :)
- pak se to celé samo hardresetujete a jede to, prostě fakt prima a jednoduchý

Pomôžte please skúsil som to už viackrát ,ale jediné čo sa stane je, že mi vyskočí okno či ho chcem vypnúť alebo nie . Nenabehne mi žiaden sd loader.
Treba predtým ešte niečo urobiť?
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

ROM

Post by miroslav.turek »

Jestli to nebude tím, že musí být iPAQ vypnutý...
Roland
nováček
nováček

Post by Roland »

Díky,díky,díky už to funguje. Nemám s tým skúsenosti, ale už mi nabehol WM 6.1 a vypadá super
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10

Post by Honza Bouma »

Zda se mi to,nebo se to s vyvojem novych ROM nejak zadrhlo?
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

Taky mi to tak připadá, najednou nic nového. Občas prohledávám internet, jsetli se vývojáři nepřestěhovali na jiné servery, ale nikde nic. Může to ovšem také znamenat, že ty poslední verze jsou už dost stabilní a nikoho to nenutí je měnit.
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Yevg se stará o "prcka" a má telefon v servisu (vypadá, že ho odpálil blbou ROM a teď se hádá se servisem) , no a jaksi nikdo nový se nenašel :( .
A ještě trošičku "pochyb" třeba zjistil, že tahle ROM je maximum a každý další krok u téhle mašinky je krokem zpět :). Nedávno jsem se koukal na stránky a psal tam, že až dostane telefon bude pokračovat, ale nechce nic uvolnit bez testování. Za to si ho cením dělá to zdarma, riskuje s vlastním telefonem a nechce aby někdo další dopadl blbě jako prozatím on.
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

Ja sam pouzivam jeho ROM myslim ze to je clovek co si zaaslouzi uctu je to machr a jen kvuli nemu tu ma hodne lidi na svete v ipaq 614c i WM 6.1
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

No krok zpatky.
Ja pouzivam tu cinskou romku a ta teda maka super. Je jeste rychlejsi nez yevgova. prodleva pri prijmu telefonatu temer zadna. akorat hold to ma svy, ze neni uplne kompletne english.
takze chybi xt9 coz je skoda, ale mozna jde doinstalovat zatim jsem se po tom nepidil
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

Tak to by mi vadilo kdyby nebyla alespon v anglictine, ale rychlost je dulezita
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

ono to samozrejme z 99% anglicky je
s spb shellem dokonce docela i cesky
a po instalaci ofiko cestiny a jeji deactivaci je k dispozici ceska klavesnice a interwrite recognizer takze pro zadavani znaku v podstate vse az na tu XT9, ale to mi zas tak nevadi stejne jsem to moc nepouzival, funguju prevazne se soft klavesnici, co me trochu vadi je absence vypnuti datovych prenosu po poklepu na ikonku na hlavni strance.

Jinak to opravdu slape jak hodinky.

Pro me je dulezita ta rychlost, trochu me sra.... vzdycky na dvakrat se hlasit kdyz nekdo volal, to s touhle romkou opravdu odpada,

mozna by staciloukuchtit tu yevgovo romku s novym OS (z posledni ofiko aktualizace)
vislav
nováček
nováček

Post by vislav »

mohl by mi někdo poradit jak dostat tu bílou dolní lištu pryč
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

Pipa: kterou verzi té čínské ROM používáš? Deaktivuješ celou češtinu, nebo jen problémové programy? A které?
Je to stabilní? Jak často se to zasekne a podobně?

Mám yevgovu poslední ROM a jsem s ní spokojen, ale mám FW 0.81. Občas (jednou za týden, nebo 14 dní) se mi z neznámého důvodu vypne telefon. Zatím jsem vypozoroval toto:
1. vždy byla baterka na méně než 50 procent (většinou kolem 30 procent)
2. intenzivně jsem v tu chvíli telefon používal. Většinou GPS současně třeba s Operou, nebo jsem k tomu ještě telefonoval a podobně. Prostě více programů náročných na zdroje.
3. Jestli si to dobře pamatuji, tak se mi to stávalo i s orig. ROM 6.0 ale asi jen dvakrát, takže mám podezření na ten starý FW.
4. nabíjím baterii velice nepravidelně, protože mám telefon často připojen k počítači a stále ho odpojuji a připojuji a tak málo kdy ho nabiju na 100 procent, spíše mi to kolísá mezi 50 až 100 procenty. Takže si myslím, že může být tímto a ta baterka je už trochu oslabená a třeba to prostě už neutáhne, tak se vypne.

Máte někdo podobné problémy, pomůže instalace FW 0.88?
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Bílou lištu odstraníš nastavením jiného témátka (nebo obrázku), v tomhle je bohužel chybka.
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

Mám 20721 z XDA Developers.
Čeština nainstalena a deaktivována, takže ne jednotlivý programy, ale celá.

Je fakt že jediná chybka kterou jsem objevil (moc jsem nestudoval a hned vypnul) - nezobrazování SMS v chatu. Možná po přepnutí do standardního zobrazení by vše fachčilo tak jak má. Jinak mě přišlo že čeština fachčila dobře. Na yevgově romce mi zase nešlo spustit programové rozhraní telefonu, takže ....... deaktivovat a hold pouze využívat legální český klávesky a recgnizeru.
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

Pipa: já jsem ji v sobotu taky zkusil a jak jsem tam viděl ty čínské znaky při volbě klávesnice, tak jsem to nerozdýchal a vrátil se k yevgově. Já kupodivu žádné prodlevy při příjmu hovoru nepozoruji (na 6.0 jsem je pozoroval dost výrazně) ani na tá yevgově a podle data vytvoření si myslím, že tam jsou už zapracované poslední programy z orig. verze HP ROM. Jediné, co mi vadí je to nečekané vypnutí, jak jsem popisoval minule. Včera se mi to zase stalo, ale to už bylo po nahrátí nových verzí všeho (kromě ROM) od HP. Tentokrát mě to ale deset vteřin před vypnutím varovalo. Měl jsem stav baterie 20 procent. Je to normální, že při 20 procentech se už telefon vypne?
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Předevčírem se mi to také poprvé stalo - baterie na 19%. Zrovna jsem se chtěl podívat na O2 Active a bez varování se vypnul. Jindy alespoň varoval, že už je slabá baterie a vypnul se až za pár minut, třeba na 15%, když jsem měl zapnutý nějaký náročný proces - např. přehrávání videa. Každopádně, pod 10% jsem se moc nedostával ani když byl telefon nový.
miroslav.turek
přispěvatel
přispěvatel

Post by miroslav.turek »

dnes jsem mluvil s technikem od HP a on mi potvrdil, že můj způsob nabíjení baterii neprospívá a mohl by to být důvod, proč baterie je slabá. Doporučil mi občas baterii nachat vybít a potom ji hned nabít naplno. Nemám rozhodně iPAQa připojat a odpojovat k počítači několikrát za den (tak jak jsem to dělal).
Pipa
smartguru
smartguru

Post by Pipa »

tak s cinskou ROM jede foun temer do nulovyho nabiti, vcera jsem ho drtil do 5%, pak sel na nabijecku - uz moc protestoval a kazdou chvili hazel hlasku ze ma malo stavy
jajapv
nováček
nováček

Post by jajapv »

Tak koukám,že nejsem jsám.Taky používám YEVGovu romku a taky se mi stavá,že se telefon z ničeho nic vypne,baterie taky pod 50%.I mě to dokonce donutilo zkusit se vrátit k origo WM6,ale ty tam byly cca 10min :tlem: To byl jako skok o 1000letí z5.
Post Reply

Return to “HP iPaq 614”