Zajímavý freeware prográmek který při nastavení na minimize přečte příchozí textovou zprávu - s anglickým přízvukem.
http://www.blondiesoft.co.uk
Tell Me Text 1.1.0
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Me tohle teda dela bezne VoiceCommand, staci si ho spravne nastavit. Ale kromě zpráv o doručení sms(The message you have sent to +420********* has been delivered) je takova machrovinka stejne celkem na pytel, ptze to prave cte jako kdyby to byl anglicky text, takze tomu neni rozumet a pismenka s diakritikou preskakuje uplne.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
njn, ale kdo bude platit lidi, ktery se postaraji o ceskou lokalizaci, ono to neni jen tak, je to celkem dost prace.
Nevim jestli mas nejakou jinou verzi VoiceCommand, nebo jestli ho vubec mas, ale ja normalne nastavil volbu 'Announce new messages' a vzdy, kdyz mi prijde SMS, mi zacne voice cmd cist jeji obsah. Ale jak rikam, je to spis takova paradicka, voice cmd pro me ma dost velky vyuziti, ale zrovna tahle funkce ani ne. Ale kdyz jedes takle v tramvaji a najednou ti zacne z kapsy kecat pda, tak aspon ty udiveny pohledy lidi okolo stoji za tu srandu
Nevim jestli mas nejakou jinou verzi VoiceCommand, nebo jestli ho vubec mas, ale ja normalne nastavil volbu 'Announce new messages' a vzdy, kdyz mi prijde SMS, mi zacne voice cmd cist jeji obsah. Ale jak rikam, je to spis takova paradicka, voice cmd pro me ma dost velky vyuziti, ale zrovna tahle funkce ani ne. Ale kdyz jedes takle v tramvaji a najednou ti zacne z kapsy kecat pda, tak aspon ty udiveny pohledy lidi okolo stoji za tu srandu