Nejlepsi stopky/alarm?
Nejlepsi stopky/alarm?
Shanim stopky,kt. by umely:
- odpocitavat volitelny cas s upozornovanim v casovych intervalech.
Prakticky: nastavim hodinu a napr. co 5min mi pipne upozorneni (volitelny zvuk) a po vyprseni (po te hodine), jiny zvuk. Nutna spoluprace s audioprehravacem, tzn. posloucham mp3, po 5 min zazni signal (nejlip na chvili prerusi prehravani,ale neni nutne) a prehravani pokracuje dal (tak nejak, jak mi funguje prichozi sms ci hovor).
Dekuji za tipy.
- odpocitavat volitelny cas s upozornovanim v casovych intervalech.
Prakticky: nastavim hodinu a napr. co 5min mi pipne upozorneni (volitelny zvuk) a po vyprseni (po te hodine), jiny zvuk. Nutna spoluprace s audioprehravacem, tzn. posloucham mp3, po 5 min zazni signal (nejlip na chvili prerusi prehravani,ale neni nutne) a prehravani pokracuje dal (tak nejak, jak mi funguje prichozi sms ci hovor).
Dekuji za tipy.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
- groovox
- častý přispěvatel

- Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Blbý je, že jsou to zrovna ty lepší asi z deseti možných. V mém testu, co se budíků týče tak v spolehlivosti buzení a snooze skrze S2U2 vyhrává Klaxon - ted' verze 2.0.0.25 - následují Travel Alarm a Pocket Alarm, o level níže je Fizz Alarm, SpoonAlarm, potom ještě Alc 2007 lite a Alc 2008,.a pak až další - SPB, Gentimer, G-Alarm. Měl jsem za to, že téma je ale trochu o něčem jiném a v tom případe je dobrý G-watch - pozor, neplést s G-Alarmem. A ještě hodně záleží na příslušné verzi, ta nejvyšší nemusí být zrovna ta nejlepší.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No jasně, ale stopky a odpočítávání jsou pro mě zbytné
...jsem děsnej, co nepoužívám to nechci...promazal jsem programy jak to jen šlo...no prostě na G-Alarmu nebo Klaxonu se mi líbí, že je to opravdu jen budík...jenže spolehlivost mě u prvního naprosto zklamala, ten druhý je zas pomalý...nu uvidím, aspoň že je z čeho vybírat, ale použitelnost je často dost (h)různá...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport