Rozebrání a složení Sony Ericssonu Xperia X1 (video)
Rozebrání a složení Sony Ericssonu Xperia X1 (video)
Server inXperia.com publikoval několik videí, na kterých si můžete důkladně prohlédnout, jak postupovat při rozebírání a opětovném skládání Xperie. Nejedná se o žádná amatérská videa, ale profesionálně natočené záznamy, ve kterých jsou dobře vidět všechny detaily.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AWDurQrRt-Y[/youtube]
Všechna videa naleznete zde.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AWDurQrRt-Y[/youtube]
Všechna videa naleznete zde.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Xperia rozebrání
Opravdu profesionální prácička. Docela živě vidím, jak to bude fungovat v českých servisech.
Kromě toho si rýpnu - pěkné, pěkné, ale napřed musí být co rozebírat! 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Je fakt, že porovnávat třeba Touch Diamond s Touchem HD je jako porovnávat Felicii s Octaviípsychopat wrote:no mě nejde o cenu chci spíš vybrat tak abych byl spokojený, každému chybí něco co bych chtěl a naopak
K videu: Není ta Xperie nějaká dutá? Skoro jako by mohla být mnohem tenší. Taky bych se bál toho zalepeného kontaktu pro displej
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Sám nemám rád označení "nejlepší", protože nejlepší není nic.
USB host je krásná věc, sám jsem používal zařízení s USB hostem (fakt žůžo - USB myš, klávesnice, flash disk, pevný disk...), jenomže tohle využije 1% uživatelů - nadšenců a pro HTC to nemá smysl, i kdyby to bylo sebepraktičtější - jde jenom o to to prodat. To že HD nemá žádné klávesy je fakt a né chyba. Prostě se ovládá displejem (a jde to!!), pro čudklíkofily jsou zase jiná zařízení.
EDIT: Ale jsme úplně OT
.
USB host je krásná věc, sám jsem používal zařízení s USB hostem (fakt žůžo - USB myš, klávesnice, flash disk, pevný disk...), jenomže tohle využije 1% uživatelů - nadšenců a pro HTC to nemá smysl, i kdyby to bylo sebepraktičtější - jde jenom o to to prodat. To že HD nemá žádné klávesy je fakt a né chyba. Prostě se ovládá displejem (a jde to!!), pro čudklíkofily jsou zase jiná zařízení.
EDIT: Ale jsme úplně OT
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No castecni cudlikofilove (kontextova nabidka, par dalsich cudlu) a zaroven vyznavaci jednoduchych designu bez QWERTY nyni cekaji ve spaseni v podobe Asus Glaxy7 (ci Galaxy7), IMHO to bude nejvykonnejsi kompaktni WM na trhu (kompaktni kvuli HTC Shift, Advantage a podobnym).
Jsem zvedavy, HTC ma nyni vyhodu v podobe velke uzivatelske podpory jejiho G-Senzoru a jestli to nezacne byt vice multiplatformni (jak to rict, proste univerzalni), tak jsou ostatni (Samsung, nyni Asus) v haji :(
Ja osobne USB-Host na G900 mam, pouzil jsem ho asi 10x a vetsinou z toho pouze kvuli otestovani flash disku. Jednou klavesnici a BT je lepsi (pak muzu mit stroj na nabijecce)
Nj, taky pravda, ale proc ne, OT je jako smich
Kdyztak to rozdelte a pridejte k tematu s Touch HD
Narazil jsem na zajimave zarizeni
http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=41 Konkurence pro Touch HD 
Jsem zvedavy, HTC ma nyni vyhodu v podobe velke uzivatelske podpory jejiho G-Senzoru a jestli to nezacne byt vice multiplatformni (jak to rict, proste univerzalni), tak jsou ostatni (Samsung, nyni Asus) v haji :(
Ja osobne USB-Host na G900 mam, pouzil jsem ho asi 10x a vetsinou z toho pouze kvuli otestovani flash disku. Jednou klavesnici a BT je lepsi (pak muzu mit stroj na nabijecce)
Nj, taky pravda, ale proc ne, OT je jako smich
Narazil jsem na zajimave zarizeni