Hudba v Diamondu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
mechacek
nováček
nováček

Hudba v Diamondu

Post by mechacek »

Zdravím vás,
mám takový problém :) Nevím čím to, ale když si pustím mp3, tak je zvuk ve sluchátkách příšerný, nepomůže ani nastavení ekvalizéru... A když pustím rádio, tak je zvuk normální. Dřív to hrálo normálně i u mp3, ale z ničeho nic to hraje takhle divně... Mám ho chvíli, možná jsem něco omylem špatně zmáčkl. Máte někdo podobný problém nebo znáte řešení? Díky moc,

Lukáš
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Jaky pouzivas prehravac?
Jestli odpovis Windows Media Player, tak to ani dal neres a vyzkousej jeden z nejlepsich audio a video prehravacu pro PDA : CorePlayer , resp. jeho freeware verzi pod nazvem TCPMP, je tu tušim nekde i vlakno s českou verzí TCPMP a urcite je ke stazeni v download sekci ;)
Kdyby potize pretrvavaly a nepomahal ani ekvalizer, tak napis konkretne co se skryva pod frazi 'priserny zvuk'.
mechacek
nováček
nováček

Post by mechacek »

pouzivam ten vestavenej, co je v te nabice...co je na fotkach o diamondu. nevim jak se tomu rika :) jinak diky za radu, urcite to zkusim. priserny znamena slaby vysky, zadny basy.. neda se to poslouchat, ale radio hraje normalne. zvuk mp3 ve sluchatkach bych prirovnal zvuku z vestavenyho repracku....
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

A jaká máš sluchátka? Já taky používám ten v TF3D a nejsem nespokojen.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

lol, nemohu neříci, že jsem se o tom nezmínil :-D

Zkoukni nejdriv ten tcpmp, pokud bude v nem hudba hrat normalne, tak mas jen spatne nastaveny ten vychozi prehravac. S tim ti ale neporadim, se spis zeptej nekoho s diamondem. Nebo si muzes jeste stahnout program WOW HD - to je neco jako vylepseny zvukovy driver - umi upravovat zvlast zvuk z repraku a sluchatek a napr me o hodne zlepsil kvalitu prehravane hudby z repraku, kdyz posloucham pres sluchatka, tak jedine pres core player a tam mam prizpusobeny ekvalizer podle potreb.
mechacek
nováček
nováček

Post by mechacek »

mam ty zakladni obycejny pecky, zkusim ten prehravac, snad to bude lepsi, moc vam diky vsem ;-)
mechacek
nováček
nováček

Post by mechacek »

tak jsem zkousel program, ktery jste mi poradili a bohuzel bez vysledku :( tak nevim, co jeste zkusit. jedine snad uplne zformatovat?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”