Před několika dny vydala společnost Opera Software novou verzi prohlížeče Opera Mobile 9.5 beta2 pro Pocket PC se systémem Windows Mobile 5.0/6/6.1. Tato verze opravuje velké množství dříve nahlášených bugů, zlepšuje stabilitu a nově přidává podporu widgetů.
Hodně bugů ale vůbec neopravili. Bohužel právě ty důležité neopravili vůbec a soustředili se jen na ty nepodstatné.
A tak i nová beta 2 stále naprosto ingoruje hardwarovou klávesnici Touch Pro a také Flash Lite 3.1. Proti Opeře Mobile z XDA-developers je tohle neuvěřitelný krok zpět (i když číslo verze naznačuje, že by tomu mělo být naopak).
Když tvrdíte, že tohle je blbá verze, jaká je v ROMeOS 1.13? Aby si nepohoršil... Co mě nejvíc vadí na Opeře, je asi FLASH, jelikož když je někde flashová animace a jí stránku zvětším, je nečitelná, protože je všude ta flashová animace...
Bigis: Podle výpisu je tam nějaká starší verze (2128). Ale docela bych se vsadil, že bude lepší než ta oficiálni beta 2 :D Tu jsem myslím zkoušel a fungovala celkem dobře. Její případná výměna za jinou (třeba skvělou 2392) nebude problém.
mi 2392 nějak zlobí a sice především na stránce seznam.cz. Jak otevřu schránku na výpisu mailů a kliknu na nějaký mail,tak se mi ta stráka nezobrazí celá. Jakoby jen výřez,prostě levý horní roh stránky chybí. Má někdo podobný problém?
nainstaloval sem tu novou operu beta, ale nejsem schopen přijít na to, jak donutit HTC PRO, aby spouštěl net přes tento novej prohlížeč, furt otevírá ten starej nainstalovanej z výroby. Musí se někde něco nastavit - v Remove Programs ta opera z výroby není a když pak vymažu tu betu, tak už to ani nespustí operu, ale tahá to IE??? Nějaké rady?
ta beta mně dělala problémy - nezobrazovala stránky celý, reklamy lezli do oken a nešli zrušit atd. Chtěl bych se vrátit do původního stavu.