Podívejte se na 24 minut dlouhé video HTC Touche HD
To beriem!
Tento HTC ma konečne presvedčil aby som skúsil WM zariadenie (hlavne veľkosťou displeja). Dúfam že bude čoskoro aj na Slovensku.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
tslany, Standa:
ROMka HD evidentně není finální, takže těch cca 50 sec. si myslím není taková tragédie
. Teď jsem shlédl video tak vynášeného Tréa Pro a bootuje, pokud jsem to dobře zachytil, také cca 55 sec. Nedalo mi to a stopnul si booty dalších komunikátorů a ejhle X1 55 sec., Omnia 50 sec., Diamond EN 53 sec., Diamond CZ 55 sec a TPro CZ 54 sec. zajímavé, že? 
Osobně mi je jedno jestli mé PDA startuje 45 nebo 55 sec., pokud je to kvalitní strojek, mnoho bootů nezažije
, pro šťouraly a jisté zatvrzelé nepřátele všeho co nese značku HTC - boot Diamonda jsem už dva měsíce neviděl a není to tím, že bych ho nepoužíval
.
ROMka HD evidentně není finální, takže těch cca 50 sec. si myslím není taková tragédie
Osobně mi je jedno jestli mé PDA startuje 45 nebo 55 sec., pokud je to kvalitní strojek, mnoho bootů nezažije
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Promiň no, já si nemůžu nechat ujít příležitost rýpnout si do těch zrcátek s displejem
.
Já proti HTC nic nemám - jejich pda mají stálou kvalitu zpracování, a když chtějí, umí vyrobit klasiku. Což ale již nějakou dobu zarputile nedělají, a produkují jen řadové modely.
Ovšem Touch HD už se k vyšší třídě blíží, a rád čtu reakce, které plesají nad jeho displejem, protože už jsem myslel, že existují jen lidé, co mají WM nejraději na rozloze poštovní známky.
Já proti HTC nic nemám - jejich pda mají stálou kvalitu zpracování, a když chtějí, umí vyrobit klasiku. Což ale již nějakou dobu zarputile nedělají, a produkují jen řadové modely.
Ovšem Touch HD už se k vyšší třídě blíží, a rád čtu reakce, které plesají nad jeho displejem, protože už jsem myslel, že existují jen lidé, co mají WM nejraději na rozloze poštovní známky.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Loox T810 s WM6.1 zaneřáděnej hovadinama mi nabootoval za 41s , a teď kdyby byl čistej, po HR... 
4Kulík: kdyby si používaj emulátor javy tak jako já a hrál na něm všelijaký tý gamesky který ti můžou za zatuhnutí systému nebo si měl nainstalovanou blbou aplikaci, tak děláš reset taky každej 4. den (nic ve zlym)
4Kulík: kdyby si používaj emulátor javy tak jako já a hrál na něm všelijaký tý gamesky který ti můžou za zatuhnutí systému nebo si měl nainstalovanou blbou aplikaci, tak děláš reset taky každej 4. den (nic ve zlym)
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
bluetooth
kapu, nechces se k tomu pls vyjadrit
nebo aspon nekdo kdo by to vedel na 100%.. docela o tom HDcku uvazuju a tohle by docela zahejbalo rozhodnutim
btw: ti co sou proti tomuhle mobilu a chteli by mi nakecat ze to neumi posilat, ikdyz to normalne umi tak at sem pls nepisou

btw: ti co sou proti tomuhle mobilu a chteli by mi nakecat ze to neumi posilat, ikdyz to normalne umi tak at sem pls nepisou
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
no musim rict ze sem jeste stihnul tu tvoji starou odpoved kde pises ze WM to neumik, ale total commander jo
. Takze teda v konecnym vysledku to vzdycky nejak jde jak sem pochopil
. A pokud s tim mas zkusenosti(jakoze asi jo
) tak jak mas u mobilu, ktery nemaj operacni system, takovej ten vyber nalezenejch bluetooth zarizeni tak docka se toho clovek i ve WM(popr. teda v Commanderu). Je asi logicky ze jo protoze jinak by byl bordel v tom komu to posilas, ale v jaky forme to je.
Diky
Diky