Chtel bych si do Ipaq nahrat Win 6.1. Mam k tomu dve otazecky
A) Zlepsi se/zhorsi prodleva pri prijmuti hovoru? Predpokladam ze pokud si nahraju romku z 914 (jak ji tu nekdo nabizel), tak by se to melo zlepsit, protoze u nej je prodleva naprosto nepostrehnutelná.
B) Nezhorsi se citlivost gps-ky? Po precteni nekolika poslednich prispevku mam pocit z vasich reakci ze jo
tak dalsi problem, ani za boha mi nefunguje budik, proste uplne ignoruje jakekoliv nastaveni a nezvoni, nejlepsi bude asi sahnout k nejakemu programku, doporucte mi nejaky, dostacuje bohate kdyz bude mit moznosti nastaveni jako ten vestaveny a hlavne aby zvonil:)
Zacina to tu byt trochu neprehledne,tak jsem pro jistotu do prvniho prispevku dal odkazy na 6.1 ROMky, kdyby tam neco chybelo nebo bylo nepresne, dejte vedet.
Ahoj Všichni, zaradoval jsem se, když začátkem září udělal Z80 romku založenou na HP 9xx. Doufal jsem, že to někdo udělá a že to bude nejlepší rom pro 614. Nějak ale namůžu najít žádné reakce a zkušenosti s touto ROM a proto dále setrvávám na poslední existující ROM od Yevg001. Jak to vypadá s testováním a zkušenostmi? Je to stabilní a co foťák, polepšil se? Rád bych do ní šel i za cenu, že to bude nižší verze Windowsů, než mám nyní, pokud to bude bezproblémové. Občas mi totiž něco malinko zahapruje a iPAQ se zasekne, pravděpodobně za to stávající ROM nemůže, spíš mám podezření na Operu 9.5 a naposledy mi to zaseknutí smazalo obsah paměťové karty. Problémy jsou ale dle mého v rámci normy, neboť nastávají jen v situacíh, kdy iPAQa evidentně přetěžuji a to jen tak jednou za týden nebo spíš 14 dní. iPAQa jinak nijak nešetřím, nevypínám ho, neresetuji, prostě jede na plný výkon každý den a jsem spokojený.
Včera jsem nahodil novou romku od YEVG001 a telefon jsem nepoznal. Nádhera, tak rychle to mělo chodit od novoty. Rozjel jsem i Igo 2006 a nyní je to super. Rovněž česká T9 od kissmana hodně vylepšila práci s telefonem.
Takze po hodine testovania som konstatoval ze tento FW je nepouzitelny...telefon bezi....no da sa povedat ze ide odost pomalsie...start, a aj cely WM... dalsia vec co ma zarazila je to ze uplne prestal reagovat repracik....nehra.....nezvoni...nevybruje...cize ja neodpocucam...
No ja tu romku mam a zatim nemam zadny problemy. Je fakt ze odezva pri prichozim volani je podobna jako u WM6. Jinak foun stabilni a dokonce i nejvetsi kompatibilita s puvodni cestinou od Sunnysoftu. Jediny co me nechodilo je zobrazovani SMS v chatu (pti aktivni lokalizaci).
Ta pomalá odezva při příjmu hovoru je stabilně, nebo jen s nainstalovanou češtinou od Sunnysoftu? Někde jsem četl, že to právě dělá ta lokalizace.
Jaká je to verze OS (build)?
nainstaloval jsem si WM 6.1 (build 19588.1.1.4) a ejhle - WIFI nefunguje. Když ji zapnu, tak chvilku vyhledává a pak mi napíše "unavailable" Zkoušel jsem i hardreset, ale nic nepomoha... Nevite nekdo co s tim?