Gyrator2: Pomocník při rotaci displeje v nové verzi

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Gyrator2: Pomocník při rotaci displeje v nové verzi

Post by Lukáš Mano »

Na stránkách Xda-developers se objevila nová verze Gyrator2, která obsahuje spousty nových tweaků a nastavení, pro zařízení s pohybovým senzorem. Aplikace vám umožní zamknutí/odemknutí komunikátoru pomocí stylusu, automatické vypnutí displeje natočením do určité polohy, a mnoho dalších nastavení. Nová verze plně podporuje všechny verze HTC Diamond a HTC Touch Pro.

Image Image

Více informací na stránkách výrobce a fóru Xda-developers
Attachments
gyrator.cab
(30.87 KiB) Downloaded 347 times
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Re: Gyrator2: Pomocník při rotaci displeje v nové verzi

Post by RDT »

Lukáš Mano wrote:...Nová verze plně podporuje nové komunikátory od HTC (HTC Raphael, HTC Diamond).
Copak byly ještě nějaké "starší" s gravitačním senzorem? :-D. Autor tím myslel, že jsou nyní podporovány všechny verze Diamonda i Raphaela (i brandované).

Nebylo by špatné, kdyby vznikla i verze třeba pro Samsung Omnia, když už se pro něj portují jiné aplikace z Diamonda/Rahaela. A na Touch HD bude tato aplikace jistě fungovat také.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

IMHO autor tim chtel rict, ze to na starsich zarizenich nefunguje ;)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

"Pomocník při rotaci displeje"
Já si pod pojmem Rotace displeje představuju funkci přepnutí displeje v režimech 0°, 90°, 180° a 270°, kterou známe již od Windows Mobile 2003SE nebo dříve pomocí Nyditot Vitrual Dasplay a pod.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Fakt jo? A na WM 2002 taky?
Ne, tak vazne, tam neni nikde napsane, ze je to pro zarizeni s pohybovym senzorem? Diamonda a Rafaela?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

to tam je, ale v nadpisu to není
vestman
nováček
nováček

Nastavenie Gyrator2

Post by vestman »

Ahojte!
Viete mi prosim poradit ako nastavit Gyrator2 aby:

- pri zasunuti stylusu doslo k zamknutiu PPC
- a pri vysunuti stylusu doslo k odomknutiu PPC ?

Teraz to mam nastavene tak, ze ked vsuniem stylus, tak dojde k zamknutiu PPC. Ked stylus vytiahnem, ponukne mi to odomknut PPC ale displej je moc tmavy (nie je skoro vobec podsvieteny) a tak na slnku nevidim na ponuku "ODOMKNUT".

Dik moc!
kadlec
nováček
nováček

Post by kadlec »

já to zamykání a odemikání řešil Stylus lockem
gyratora tam mám ted taky, ale strašně pomalu reaguje na otočení telefonu a při navigaci v aute se mi občas otočí jinak
a hlavně nevím kde nastavit aby to rotovalo třeba jen u navigace a já to nemusel manuálně zapnout a pak zase vypnot
MichalP
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Gyrator2

Post by MichalP »

Protoze tahle aplikace toho umi o hodne vice, nez se na prvni pohled muze zdat, myslim, ze si zaslouzi poznatky zkusenejsich uzivatelu o tom, jak co nejlepe naskriptovat funkce aplikace.

Pro spravne fungovani Gyratoru2 budete potrebovat:
NET Compact Framework v3.5http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Posledni verze Gyratoru2 http://gyrator.brins0.net/?page=downloads

Možnosti programu: http://www.youtube.com/watch?v=bDlpAXbH ... age=videos

Zmíněné vlastnosti vám dávají do slova neomezené možnosti tvorby vlastních skriptů. Příklady jsou třeba zamčení zařízení po vložení stylusu, zavěšení hovoru po otočení zařízení směrem dolů, další simulace tlačítek na základně daných podmínek či za daných podnětů nebo zmiňovaná rotace displeje.

Hlavní černá obrazovka programu ukazuje ve vrchní části aktuální orientaci zařízení („Orientation“) a stav stylusu („Stylus“). Stiskněte „Minimise“ a aplikace poběží na pozadí a bude plnit svou funkci. Všechny události se konfigurují v „Menu“ -> „Events…“: Vypíše se seznam již předem nakonfigurovaných pravidel, jejich priorita je podle umístění v seznamu (například výjimky aplikací, na které naplatí rotace displeje, jsou zařazeny ještě před rotací samotnou – „Rotate“). Čísla vedle názvů znamenají „0“, pokud je událost neaktivní, „1“, pokud je spouštěna orientací, „2“, pokud stylusem a „3“, pokud oběma. Když se rozhodnete přidat událost, podržte stylus na prázdném místě a zvolte „Add Event“. V seznamu se objeví nová položka „New Rule“, podržte na ní opět stylus a zatrhněte si buď „Orientation“ nebo „Stylus“ (nebo oboje) pro volbu spouštění, „Edit Event“ vás pustí do detailního nastavení („Promote“ posune položku v seznamu výš, „Demote“ níž). Na několika záložkách si nastavíte jméno, souvislost s danou aplikací (přesné označení zde), souvislost s orientací, stylusem a požadovanou akci, která se má provést (popřípadě přehrávaný zvuk nebo virtuálně stisknuté tlačítko).

V „Menu“ -> „Options“ můžete zatrhnout automatické skrytí hlavního okna po spuštění aplikace a na zálžce „Sensor“ konfigurovat pohybový senzor. To je ale doporučeno jen zkušeným uživatelům.

Pokud mate nekdo takhle upravene funkce tohodle super programku, budu rad, kdyz se tu podelita s nami zacinajicimi uzivateli.

\\ dobrý návod, snaha se cení. Ale vlákno o Gyrator 2 už tu je, takže přesouvám SEM. Farokh
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Gyrator2

Post by spermosh »

ja bych tez uvital nektere pokrocilejsi typy, zatim jsem se dostal je k "nezamykani" stroje a nezvedani hovoru
udalosti stylus in (lock), stylus in, stylus out, hang up (phone) a pickup call (phone) jsem dal vsechny na nulu, ostatni mam na jedna, ale jeste jsem zadnou udalost nepridal, doporucuje nekdo nejakou?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”