Video: Další pohled na komunikátor HTC Touch HD

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Pro mě je třeba televize zbytečná a doma ji ani nechci. Navíc filmy, co mám rád vycházejí i na DVD docela sporadicky, natož ještě v nějakém vyšším formátu.
No a v práci se občas chvíle na filmík najde ;-).
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Já taky video docela používám, proto ocením i min. 16Gb kartu. Ale i na P1i s displejem 2,6" se dá video skouknout. Samozřejmě film v HD rozlišení na mé plazmě 127cm je trochu o něčem jiném.. :lol:
mountain
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by mountain »

K tomu "položení" Touch HD vedle Xperie - myslím, že tam hraje velkou roli ta HW klávesnice. Prostě ten, co bude chtít a potřebovat zařízení s HW klávesnicí, tak určitě nezahrne co výběru Touch HD, a tím pádem bude pro takového uživatele vítěz Xperia. A naopak - kdo nechce/nepotřebuje HW klávesnici, nebude se dívat po Xperii a šáhne po Touch HD (pokud chce top stroj)....chci tím říct, že se nedá s určitostí říct, co je lepší právě díky tomuhle
ad video na PDA: Já třeba jezdím hodně vlakem/autobusem a zpříjemnit si cestu svým oblíbeným seriálem je celkem fajn. Samozřejmě, doma si pouštím filmy téměř výhradně v HD na LCD televizi, ale tahle sestava je na tom s přenosností trošku hůř...
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Wolfenzi »

Děkuji za odpovědi. V tom případě nevidim na tom mobilu žádnou chybu :grin: (například blesk používám u každé asi 50. fotky, tak mě absence nevadí)

A co se týče k odporu filmum na mobilu... Uvědomte si že ten mobil máte blíž a má lepší jemnost. Porovnávejte si spíš kolik stupňů vašeho výhledu bude na obrazovce a to už neni takovej rozdíl jako 1m televize a 3,8 displej.
Kde na to čumět ? Ve škole je taková nuda...

IKE Blaster : Aha, takže když jsem viděl fakt dost velký fleky když jsem měl v csku 1,6 16bit, tak to neni kvuli tomu že 65k barev nestačí, ale protože jsou ty textury blbě udělaný ? A u jiný hry bych 16bit tak jednoznačně nezaznamenal ?

A co se Xperie týče, tak jsem ji kvuli klávesnici chtěl, ale ten obrovskej displej u HD to vyhrává. A jestli je tolik lidí co píšou na softwarový klávesnici u měnších mobilů, tak mi kratší texty na 3,8ce nemůžou dělat problémy 8-)

edit: Předpokládám že v balení budou i sluchátka, ale jak dobré tak mohou být (když vezmete v potaz co se tak k takovym mobilum dává), aspoň jako za 500-1000kč z obchodu ?

edit2: A ještě jedna otázka. nádhernejch 5mpx a nadupanej přístroj. Z toho naprosto jasně vyplívá natáčení VGA videa. Tak proč sakra umí jen 352x288 ? Čim je dané to rozlišení ? Napadlo mě, když u mého dumb k800i jde zvýšit počet fps z 15 asi na 35 (ale nejde zvýšit rozlišení), tak že by to tady mohlo jít taky ... ? Co tomu brání ? Dyť takhle by natočené video vypadalo na displeji úplně tragicky. Jde to nějak upravit ?
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

pisal som jednemu slovenskemu e-shopu , odpisali mi ze HTC touch HD bude u nich dostupny 28.10 :-))
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

dalsie video s HTC touch HD , presunte si to na 5:00 minut
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3fAROWXVQiw[/youtube]

edit : zarazilo ma to zasekavacie video , spominali ze to je z youtube myslim ,
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Kdyz nekdo predelava hru do 16bitu z 32bitu, tak pouziva dithering. Zkus si to u nejakeho prechodu, tam, kde to ma byt jemne se to zacne rozsypavat po teckach, kdyz to oddalis/rozmazes, tak je to temer jako predloha

V tom videu se video na Touch HD pomerne seka, rekl bych :-\

// 2wolfenzi:

Image
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”