Nádherný

. Vim že pro HTC a iPhone platí pravidlo "iphone nic neumí ale umí to ze všech nejrychleji" , ale u tohohle videa snad nikdo nemůže namítat že by tam bylo něco pomalého. A jestli to dobře chápu tak to stejně neni finální verze.
Mám 2 otázky :
1.) například moje k800i je dost spomalený 4gb kartou z asi 85% zaplněný. Když ji vyndám tak je o dost rychlejší. Jak moc mi hrozí u takhle výkonýho stroje, že když tam dám 16gb kartu a budu jí mít celou plnou filmů, hudby a aplikací, že to bude mít pomalejší reakce než vidim na videu ?
2.) Displej má dost velké rozlišení abych tam měl film nebo seriál v normálnim rozlišení a ještě by se mi tam vešla tlustá lišta po obou stranách.
Ale utáhne to ? Utáhne klasický seriál v .avi (a titulky) nebo 700mb dvdrip nějakého filmu ? A co když to bude film rozdělenej na 2x 700mb, utáhlo by to takovou kvalitu ?
3.) 65K barev je prostě standart když je tam WM a spokojim se s tim že na mobilnim malim displeji to neni vidět, že by to vadilo na mim 22 monitoru. Ale tohle je pořádně velikej displej... hrozí tady že uvidim jednobarevný šmouhy jako když si na kompu pustim hru v 16bit režimu (to je tušim taky 65k barev že ? ).
Doufám že se dočkám odpovědí