Upravené TouchFLO 3D s aktivním fotoaparátem na pozadí
Upravené TouchFLO 3D s aktivním fotoaparátem na pozadí
Na Xda-developers se objevilo velice zajímavé video se silně modifikovanou verzí TouchFLO 3D pluginu. Jak si můžete prohlédnout na přiloženém videu, pozadí TouchFLO 3D netvoří uživatelská tapeta ani vlastní barva, ale živý obraz snímaný z kamery na zadní straně. Autor zatím nezveřejnil aplikaci ke stažení, někteří uživatelé si dokonce myslí, že je to fake. Já jsem video zas tak podrobně nezkoumal, ale přijde mi to jako skutečné, tak uvidíme, zda se za pár dní tahle upravená verze TouchFLO 3D objeví ke stažení.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5tiEji2sTyA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5tiEji2sTyA[/youtube]
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
At je diamond sebelepší a at ma jakkoliv L.A.M.A.-enabled baterku, tak s takovou machrovinkou imho bez ujmy na baterce dlouho nevydrží. Můžete ho bránit jak chcete a koumat nad technickou podstatou klidne hodiny, ale faktem je, ze tohle akční pozadí 'ala lupa' zapina a nechava celou dobu na pozadi spuštěný foťák, což baterce rozhodně dobře neudělá.
Leda, že by to byla limitovaná edice Uran-Core
Leda, že by to byla limitovaná edice Uran-Core
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
no, teoreticky by to šlo aktivováním CE Shellu a aktivováním Automaticky schovat hlavní panel. Ale možná, jeslit si dobře vzpomínám, by to šlo přez WinWatch i v standartních WM, ale nezkoušel sem to a ani nevim, jestli atm ta funkce je resp. jestli sem si to nespletl s jinou APP.
Ale představ si to, máš animovaný okýnka s poloprůhledností a Windows Experience Index, nádhera!

Ale představ si to, máš animovaný okýnka s poloprůhledností a Windows Experience Index, nádhera!
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Ja nevim, co je praktickyho na schování horní lišty. Tu dolní sem si nechal zmizet uz davno, ta je kničemu, ale na horní se prece zobrazuje stav PDA, a je tam Start-panel. Ja osobne bych se bez ni neobešel, navic opravdu nevidim ani jednu vyhodu jeji skrytí. Hry se prece zobraujou sami na celou plochu a u progů ta lista zas tak nevadi, naopak pomoci ni prepinam spustene aplikace.
Tak jsem skouknuol video: dobrej napad, ale nechapu, proc se v nekterych momentech hybe obraz na displeji a PDA samotne ne (jako kdyby to bylo video na pozadi a s PDA byly predem pripravene pohyby). Nerikam, ze by to nebyla dobra, avsak nevyuzitelna machrovinka a ze by to neslo udelat. Staci se trochu pozorne zadivat na displej a pohyby a srovnat to. Ale mozna to jsou jen pomale reakce...