HTC Touch HD, první dojmy a česky komentované video

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

HTC Touch HD, první dojmy a česky komentované video

Post by Jiří Hrma »

Pavel Koza z ce4you měl to štěstí, že si na několik hodin mohl vyzkoušet jeden z nejočekávanějších komunikátorů letošního podzimu, HTC Touch HD. Na serveru ce4you.cz si tak můžete přečíst jeho vesměs pozitivní, první dojmy, a aby toho nebylo málo, Pavel natočil i video s mluveným komentářem, tak se kochejte ;-) .

HTC Touch HD na videu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OT4wr_E5ZkQ[/youtube]

Image
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Pekne, byt to hranatejsi jako Diamond, tak by to bylo perfektni :) Cekal jsem, ze bude vypadat vetsi v porovnani s Diamondem. BTW to nema slot na karty?
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Je pěknej, to se musí uznat, displej je taky moc fajn - líbí se mi, jak TouchFLO 3D využívá větší část dipleje (teda zatím ne ve všech obrazovkách, ale počasí mluví za vše). Co se mi ale nelíbí, je jeho velikost - nikomu neberu jeho vkus, na mě osobně je ale moc velký.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

velky, velky, ale ten displey :-)
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

tvarove je dle me hezci nez Diamond a displey je opravdu lahudka, ale komu zalezi na vzhledu, ze?

btw.ja nechtel vedet kdo zustane u House v tymu :evil: :cry:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Uz jsem si rikal, ze to vydrzim nejakou dobu s G900 a pak musi prijit nekdo, kdo udela nadhernou recenzi a opet me nalaka na dalsi zarizeni...

Musim rict, ze jedine, co tomu chybi jsou navigacni klavesy, predevsim stredovy a smerove prvky. K nezaplaceni pri poslouchani mp3 v auto (ikdyz na senzorovych tlacitkach by to bylo asi nanic)...
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by marabu »

Je to fakt nádhera. Taky sem čekal, že bude větší, ale to srovnání s Diamondem nebo nedejbože ajajfounem ukázalo, že to vlastně žádná cihla neni.
Co se týče těch karet, tak to karty žere a předpokládám, že to bude pod zadním krytem stejně jako SIMka. Někomu to asi bude vadit, ale mě osobně vubec, protože i z Kaisera sem kartičku vyndaval snad jednou v životě.
Hodně lidí jistě uvítá 3,5mm konektor na klasický sluchátka a hlavně možnost poslouchat a nabíjet zároveň, to je první plus. Dále se obávám výdrže při takové velikosti displaye a díky bohu za světelný senzor, další velké plus. Funkce USB mass storage bych řekl je už teď nutnost. Zajímalo by mě, jak to je teda s TV out, zahraniční weby uvádějí, že ho má (bez kabelu v základním balení), ale na HTC o tom neni ani zmínka (ta jejich specifikace je značně ořezaná).
Co se týče mínusů, tak tam zatim vidím jeden jediný a to používání již trochu zastaralého procesoru (konkurence je už o 100MHz někde jinde), který HTC cpe už relativně dlouho dobu do všeho. Chtělo by to už něco svižnějšího, co by dokázalo držet krok s takovým rozlišením. Na videu je vidět, že to k plynulosti má daleko (bohužel musím uznat, že na ajajfoun to nemá), ale zároveň bylo poznamenáno, že to neni finální verze, tak se to snad zlepší, protože k čemu by byl velký display, když nebude odladěný software a člověk po stisku displaye musí čekat, zda se mu to povedlo nebo musí znovu a silněji.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

IkE Blaster wrote:Musim rict, ze jedine, co tomu chybi jsou navigacni klavesy, predevsim stredovy a smerove prvky. K nezaplaceni pri poslouchani mp3 v auto (ikdyz na senzorovych tlacitkach by to bylo asi nanic)...
Přesně... jsem teď nucen uvažovat o novém pda a toto je díky displeji jediná alternativa. Ale absence hw tlačítek pro mp3 a chybějící dioda mě odrazují. Vzhledem k tomu, že je to jen stylové pda, bych byl schopen zbytek nedostatků překousnout, ale takhle bohužel :-(...
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

nevíte, jestli rádio umí RDS-TMC?
atomion
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by atomion »

RDS informace určitě umí, stejně jako Touch Diamond nebo Touch Pro :wink:
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

RDS ano ale TMC (Traffic Message Channel) pro navigaci taky? Pokud ano, bude TMC umět využít TT nebo iGO?
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Já teda požaduju aby mi to přehrálo dvdrip film kterej má 700mb nebo seriály který maj nějakých 350mb na 40min. A to naprosto bez sekání, to mi stačí :)
btw... Oni jdou fakt upgradovat WM ? 5ka jde na 6,1ku a až vyjde wm7 tak touch hd upgradnu na wm 7 ? A jestli jo, tak oficiálně nebo zrušim záruku ?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

iGO umí využívat TMC u E-Tenu, ale i na mým Looxovi to našlo hardware, ale nenašlo signál, asi chybí anténa
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

anténou by u HTC byla určitě sluchátka, ale že umí TMC docela pochybuji. Třeba to bude umět nástupce HD nové HTC XD, viz http://wmpoweruser.com/?p=1292 :-)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Jo jo.. rok 2009 uzře spoustu překvapivých obratů... HTC XD už nebude nejen bez tlačítek, ale konečně zmizí i displej se všemi konektory, a lesk bude zvýšen o neuvěřitelných 57%! To vše zastřeší WM7 a TouchFlo4D SE, speciálně vyvinuto pro bezdisplejová pda nové generace. :-)

P.S. ke každému novému Touch XD přibalen značkový gel na vlasy zdarma!
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Je to trochu OT, ale zeptam se, neda mi to.

Touch Diamond ma multidotykovou cast s tlacitky pod displayem, vzdyt by slo pres upraveny soft a jinou dotykovou technologii to same udelat i s displayem, ne? Ja v tom nevidim problem... (asi EMR, to by me taky zajimalo, kdyz ma WM7 podporovat multidotyk, bude to stale reagovat na tlak?)

Jinak Stando, mluvis mi z duse, tohle je presne moje predstava PDA :lol: By to mohla byt tak 5'' placka o 1mm :lol:
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

kde ma touch HD reproduktor ? tipnem ze to bude pri reproduktore hovoru vedla prednej kamerky ze ?

edit: tak pozrel som si lepsie obrazky , a vyzera ze je vzadu vedla fotaka :-)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

samson010: Ano, reproduktor je na zadní straně vedle objektivu fotoaparátu.
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

pisal som do jedneho slovenskeho eshopu , tak vraj ho budu mat zhruba za 2 tyzdne , tak som zvedavy :-)
mountain
přispěvatel
přispěvatel

Post by mountain »

Hledal sem ten stroj na zbozi.cz, nikde ho to nenašlo pod 14k (Kč), jenom tady: http://www.palmpc.cz/komunikator-htc-to ... rce=seznam
Tady je ani ne za 12k, to se mi zdá teda podezřelá cena, o víc jak 2k levněji než všude jinde, co si o tom myslíte? Já bych řek, že těch 14k jako startovní cena by tak odpovídalo za tohle zařízení...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”