Ahoj Lidi,
Hej asi jsem Lama nebo nevim ale pokousel jsem se udelat na svem Diamondu. Zkousel jsem to pres navod co je na SmartWiki (Stiskněte současně tlačítka Volume Down + Joystick (Action button) a stylusem zmáčkněte softwarový restart. Na displeji se objeví nabídka, zda chcete obnovit tovární nastavení, naformátovat vnitřní paměť nebo celou operaci zrušit.) ale proste mi to nejde po chvilce hledani jsem nasel Start-Settings-System-Vamazat data. Muzetemi nekdo rict jaky je rozdil mezi HR (dle navodu na SmartWiki a prave tim Vymazanim Dat prez Settings??
Ps: Predpokladam ze Action button je centralni kulate tlacitko.
HR u Diamonda?? Pomoc asi jsem Lama
Nevim kde delam chybu, ale kdyz se snazim udelat HR z navodu co je na SmartWiki tak se mi proste nedari zmacknout talcitko Volume Down a to Centralni kulate tlacitko najednou vzdy mi to jen snizi hlasitost a tod vse. Zkousel jsem to mackat asi 30 za sebou a furt to same. Nevim co delam spatne asi jsem Lama
Re: HR u Diamonda?? Pomoc asi jsem Lama
HR jsem dělal manželce na Diamondovi a povedlo se až snad na dvacátý pokus. V každém případě se mi to ale povedlo tak, že jsem všechno zmáčknul při bootu telefonu.
Zkus to
Mape
Zkus to
Mape
Lujgi17 wrote:Ahoj Lidi,
Hej asi jsem Lama nebo nevim ale pokousel jsem se udelat na svem Diamondu. Zkousel jsem to pres navod co je na SmartWiki (Stiskněte současně tlačítka Volume Down + Joystick (Action button) a stylusem zmáčkněte softwarový restart. Na displeji se objeví nabídka, zda chcete obnovit tovární nastavení, naformátovat vnitřní paměť nebo celou operaci zrušit.) ale proste mi to nejde po chvilce hledani jsem nasel Start-Settings-System-Vamazat data. Muzetemi nekdo rict jaky je rozdil mezi HR (dle navodu na SmartWiki a prave tim Vymazanim Dat prez Settings??
Ps: Predpokladam ze Action button je centralni kulate tlacitko.