HR u Diamonda?? Pomoc asi jsem Lama

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

HR u Diamonda?? Pomoc asi jsem Lama

Post by Lujgi17 »

Ahoj Lidi,
Hej asi jsem Lama nebo nevim ale pokousel jsem se udelat na svem Diamondu. Zkousel jsem to pres navod co je na SmartWiki (Stiskněte současně tlačítka Volume Down + Joystick (Action button) a stylusem zmáčkněte softwarový restart. Na displeji se objeví nabídka, zda chcete obnovit tovární nastavení, naformátovat vnitřní paměť nebo celou operaci zrušit.) ale proste mi to nejde po chvilce hledani jsem nasel Start-Settings-System-Vamazat data. Muzetemi nekdo rict jaky je rozdil mezi HR (dle navodu na SmartWiki a prave tim Vymazanim Dat prez Settings??

Ps: Predpokladam ze Action button je centralni kulate tlacitko.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

No na HR už jsem nedobrovolný expert a mě to přes ten návod na SmartWiki jde bez problémů.
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Lujgi17 »

Nevim kde delam chybu, ale kdyz se snazim udelat HR z navodu co je na SmartWiki tak se mi proste nedari zmacknout talcitko Volume Down a to Centralni kulate tlacitko najednou vzdy mi to jen snizi hlasitost a tod vse. Zkousel jsem to mackat asi 30 za sebou a furt to same. Nevim co delam spatne asi jsem Lama
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

IMHO hard reset pres settings je to same jako s temi tlacitky. Vsak to zkus a uvidis.
SBDer
přispěvatel
přispěvatel

Post by SBDer »

HR jsem ještě nedělal, ale podle mě není nutné obě tlačítka stisknout ve stejný čas, stačí, když je budeš obě držet (jedno, jestli si ztišíš zvuk) a potom stylusem zmáčkneš ještě SR tlačítko...
Mape
nováček
nováček

Re: HR u Diamonda?? Pomoc asi jsem Lama

Post by Mape »

HR jsem dělal manželce na Diamondovi a povedlo se až snad na dvacátý pokus. V každém případě se mi to ale povedlo tak, že jsem všechno zmáčknul při bootu telefonu.

Zkus to

Mape

Lujgi17 wrote:Ahoj Lidi,
Hej asi jsem Lama nebo nevim ale pokousel jsem se udelat na svem Diamondu. Zkousel jsem to pres navod co je na SmartWiki (Stiskněte současně tlačítka Volume Down + Joystick (Action button) a stylusem zmáčkněte softwarový restart. Na displeji se objeví nabídka, zda chcete obnovit tovární nastavení, naformátovat vnitřní paměť nebo celou operaci zrušit.) ale proste mi to nejde po chvilce hledani jsem nasel Start-Settings-System-Vamazat data. Muzetemi nekdo rict jaky je rozdil mezi HR (dle navodu na SmartWiki a prave tim Vymazanim Dat prez Settings??

Ps: Predpokladam ze Action button je centralni kulate tlacitko.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Tak ted jsem to vyzkousel poprve, drzel jsem down(hlasitost se uplne snizila), zmackl jsem kolecko a pak k tomu pridal soft reset a napoprve se mi to povedlo.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”