Změna velikosti RAM - Diamond
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
Změna velikosti RAM - Diamond
Ahoj všem.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak by se mohla změnit velikost RAM.
Když se podívám na velikost paměti, tak mi to píše:
Program: Celkem: 111.02 MB
Úložiště: Celkem 84.94 MB
Pokud si dobře pamatuji, tak jsem měl 113 MB. Jak se to mohlo změnit?
Předem dík za info.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak by se mohla změnit velikost RAM.
Když se podívám na velikost paměti, tak mi to píše:
Program: Celkem: 111.02 MB
Úložiště: Celkem 84.94 MB
Pokud si dobře pamatuji, tak jsem měl 113 MB. Jak se to mohlo změnit?
Předem dík za info.
V první řadě si uprav popis zařízení v profilu, opravdu tam nemusíš psát, že si k telefonu dostal fakturu, pytlík, sluchátka a další příslušenství. Stále nechápu, proč to někteří uživatelé nemohou pochopit, a do kolonky zařízení tohle všechno vypisují, když je pod tím ještě zvýrazněno, že se tam má psát pouze zařízení, ach jo 
A teď k tvému problému, do paměti RAM se ukládání spuštěné aplikace (běžící na pozadí), takže je celkem logické, že při používání více programů paměť pomalu mizí, nicméně když je ukončíš (nebo provedeš soft-reset), tak by to zase mělo naskočit na standardní hodnotu. Pokud se ti zmenšuje Storage paměť (úložiště), tak si do vnitřní paměti telefonu pravděpodobně nainstaloval nějaké aplikace, uložil fotografie z fotoaparátu atd...
A teď k tvému problému, do paměti RAM se ukládání spuštěné aplikace (běžící na pozadí), takže je celkem logické, že při používání více programů paměť pomalu mizí, nicméně když je ukončíš (nebo provedeš soft-reset), tak by to zase mělo naskočit na standardní hodnotu. Pokud se ti zmenšuje Storage paměť (úložiště), tak si do vnitřní paměti telefonu pravděpodobně nainstaloval nějaké aplikace, uložil fotografie z fotoaparátu atd...
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
k tomu prvnímu, ... tak jsem to upravil, teda
A teď k té RAMce. Já celkem chámu, že RAM se zmenšuje podle toho kolik je spuštěno programů na pozadí, ale o tom já nepsal. Já psal o tom z jaké velikosti RAM se to děje, proto jsem tam napsal "Celková:"
Takže pro doplnění, dříve měla RAMka celkově 113MB - nyní neřeším kolik je volného nebo obsazeného místa. Ale nyní mám celkovou RAM 111MB.
Zajímalo, proč se takto zmenšila a jestli se to děje i někomu dalšímu.
A teď k té RAMce. Já celkem chámu, že RAM se zmenšuje podle toho kolik je spuštěno programů na pozadí, ale o tom já nepsal. Já psal o tom z jaké velikosti RAM se to děje, proto jsem tam napsal "Celková:"
Takže pro doplnění, dříve měla RAMka celkově 113MB - nyní neřeším kolik je volného nebo obsazeného místa. Ale nyní mám celkovou RAM 111MB.
Zajímalo, proč se takto zmenšila a jestli se to děje i někomu dalšímu.