instalacia po HR
instalacia po HR
Cawte nepoznate nejaky program ktory mi naistaluje vopred vybrate programi? myslim ze nastavim si ake cem instalovat a ulozim a trebasrs to vytvori subor nieco ako zalohu a po hr to len spustim? ale nic viac len softy ?
+Nieco co zalohuje len nastavenia? myslim v settings:D
diki
+Nieco co zalohuje len nastavenia? myslim v settings:D
diki
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No teoreticky by to měly umět programy jako Sprite Backup, Spb Backup a pod., kde si přesně nastavíš co chceš zazálohovat. Ale jak je to s aplikacemi...zvlášť na kartě (respektive u Diamonda ve Storage) by mě samotnýho taky dost zajímalo...zda je obnovení opravdu funkční. Např. u Sprite Backup to nedoporučují...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Jj, tohodle jsem se bál. No ale je fakt, že u WM je obnova do původního stavu mnohem rychlejší než u UIQ, tam už samotná záloha byla opravdu "chuťovka"...Bruca wrote:já to zkoušel párkrát a vždycky jsem skončil dalším HR
takže zálohuju jen PIM, a zbytek nainstaluju +-během půl hodinky + pár minut na nastavení....
Neviem v com mate problem...ja na Cruiseovi pouzivam vylucne SPB Backup a prave za posledne 2 dni som asi 4x obnovoval komplet system kvoli hratkam s registrami a naslednom HR
Mam kopu aplikacii na karte a v pamati PDA...a SPB Backup mi obnovil vsetko (ale doslova vsetko) na 1****. Po obnoveni zo zalohy som nemusel instalovat ani opravovat registre absolutne v nicom, proste mi to obnovilo PDA k mojej 200% spokojnosti. Vrelo odporucam - ovsem pokial pouzivate ROM s lokalizaciou od Sunnysoft (moj pripad), tak po prevedeni HR musite pred !!! spustenim obnovy zo zalohy v "System/Miestni nastaveni" zvolit nastavenie krajiny, ktore ste pouzivali pred HR - inak obnova nebude korektna !!!!
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
PIM backup zalohuje tusim kontakty,sms a kalendar. Ja mam vse zminene v outlooku na PC a pak staci jen pripojit k asyncu a behem minuty se mi vse vrati. Systemovou zalohu taky umi async, nebo nektery ze softů, o kterych se tu psalo. Ale ja kdyz uz musim delat HR, tak tam nikdy pak nenahravam zpatky zalohu systemu. Prepsaly by se i registry, ale progy instalovane pred HR do interni pameti tam stejne nebudou a po HR je proste čisto tak proč si to zas patlat. Soft, kterej pouzivam na pda permanentně, instaluju manualně, ale instalacky techhle progů mam zvlast ve slozce VIP, takze je nemusim hledat mezi jinym softem a instalace pak zabere opravdu tech 30minut + SR.
Ale vim jak to myslis, taky uz jsem o tom premyslel, kuchari takhle bali nekolik progů do jedne instalačky v extROM, tak proc by to nešlo, ale musi to nekdo umet...
Ale vim jak to myslis, taky uz jsem o tom premyslel, kuchari takhle bali nekolik progů do jedne instalačky v extROM, tak proc by to nešlo, ale musi to nekdo umet...
to farokh: ano, instalacia programov po HR zaberie sice cca 30 min., ale nasledne nastavenie instalovanych aplikacii a ich personalizacia zaberie strasne vela casu, nehovoriac o tom, ze u niektorych si ani presne nepamatam vsetky parametre ktoretreba nastavovat, aby to fungovalo tak ako chcem. A tam prave vidim silu a jednoduchost programov ako SPB backup a inych. Proste po HR spustim obnovu a za 10 min. mam PDA ako pred HR...co viac chyba k stastiu ? 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Souhlasim, to je jedna z vyhod zalohy. Zalezi ale na aplikacich, ktere ten ci onen uzivatel pouziva. Ja po HR nastavuju prakticky jenom iLauncher a WkTask, jinak celkem ostatni soft, ktery pouzivam nepotrebuje nastavovat. A nektere progy nabizeji export nastaveni do souboru na kartě a pak nasledne nahrani po HR. Ale to je zbytecne resit, kazdy ma svuj ritual
a nikdy neni nejake univerzalni nejlepsi reseni...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Tak si ty odkazy z Programs a Games zkopiruj nekam do slozky na kartě a pak je po HR zase vrať. Zastupci v sobe uvadeji jen adresu aplikace, ktera se ma spustit po klliknutí, takze se nic nestane, kdyz zastupce premistis nebo prejmenujes. Hlavne nesmis menit adresu ani nazev tech slozek se softem v Program Files.
P.S.: Kdybys nahodou nevedel jak. Otevri Total Commander, vyjed do korenoveho adresare a pak se proklikej pres Windows-->Start Menu-->Programs(-->Games) a ty soubory s koncovkou '.lnk' jednoduse zkopiruj na kartu. Pak je po HR zas vratis tam, kam patří.
P.S.: Kdybys nahodou nevedel jak. Otevri Total Commander, vyjed do korenoveho adresare a pak se proklikej pres Windows-->Start Menu-->Programs(-->Games) a ty soubory s koncovkou '.lnk' jednoduse zkopiruj na kartu. Pak je po HR zas vratis tam, kam patří.
Tak dnes by som len chcel zase podakovat ludom z SPB za fantasticky soft Backup...po laborovani s instalaciami nejakeho SW som si rozhodil system
a nakolko sa mi nechcelo niektore programy nastavovat (niektore nastavenia som si uz ani nepamatal) a mal som 2 dni staru SPB BACKUP 2.0 zalohu, tak som zvolil cestu vykonania HR a nasledneho obnovenia zo zalohy...behom cca 20 min. som mal cely system obnoveny a 100% funkcny...dodatocne som nemusel nastavit NIC...takze pani z SPB - este raz DAKUJEM !!! Sorry za OT, ale tento program je naozaj dar z nebies...a rada na zaver: ZALOHOVAT, ZALOHOVAT a ZALOHOVAT !!!