Ukazatel baterie v %
Ukazatel baterie v %
Zdravim, omouvam se, spise by se to hodilo do Hledam - Software....
Nekde jsem uz narazil na programek ukazujici stale % baterie na hl. obrazovce, ale nemuzu na nej narazit... Nezna nekdo odkaz? A jeste , nemuze nejak pokazit Raphael?
Diky moc
Nekde jsem uz narazil na programek ukazujici stale % baterie na hl. obrazovce, ale nemuzu na nej narazit... Nezna nekdo odkaz? A jeste , nemuze nejak pokazit Raphael?
Diky moc
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tohle by mohlo být ono, ještě jsem to nezkusil...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926
battery status
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... m#Download
je tam ke stazeni cestina, pak to snad zvladnes.
Me to ukazuje procenta.
je tam ke stazeni cestina, pak to snad zvladnes.
Me to ukazuje procenta.
nj, ale tam se prece popisuje cely postup, jak to upravit a na stazeni tam jsou 4 soubory....kulich wrote:ten ukazatel baterie co tady na nej daval odkaz YAMATO mam v diamondu a funguje bez problemu,jen se nainstaluje a da se soft reset a je to.
Je pekne prehledny,odecita po jednom procentu
Zkousel jsem i odinstalaci a po odinstalovani a soft resetu je ukazatel puvodni,takze zadny strach
pokud to staci jen stahnout, nainstalovat a resetnout, tak ktery z nich? Nemas to nekde doma na disku? Primo ten instalator?
jo mam to,sosejte http://leteckaposta.cz/691204796
jen uz nevim jestli je potreba jeste nainstalit napred ten CAB s nazvem sdkcerts.cab z toho odkazu,ale myslim ze nee,zkousel jsem totiz vice ukazatelu a nekde byl potreba a nekde ne takze ja uz ho nainstaleny mam z minula
jen uz nevim jestli je potreba jeste nainstalit napred ten CAB s nazvem sdkcerts.cab z toho odkazu,ale myslim ze nee,zkousel jsem totiz vice ukazatelu a nekde byl potreba a nekde ne takze ja uz ho nainstaleny mam z minula
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
batery status je supr program a v žádném případě ti pda nepoškodí. Už tam mám třetí vývojovou variantu a stále v pohodě. Nejdřív jsem nainstaloval sdkerts.cab, pak vlastní b.status a potom češtinu - poté reset >START>settings>today>>items>odfajifkuj battery status a vedle stavu nabití baterie se ti objeví trojuhelník, na ten klikni, objeví se ikony a přes ozubená kolečka se dostaneš do nastavení a vlastních úprav BS. Je jen na tobě, jak a co si nastavíš a vše je hlavně krásně hezky česky 
taky pouzivam batti(2.4)
Je to skvelej programek s furou nastaveni(ta rada pixelu jde rozdelit na casti asi po 5%,muzete si nastavit kdy a jak se ma hlasit kriticka uroven energie,muzete si nastavit kolik % je krickej stav,muzete si nastavit barvy...)
nepsal sem ho,protoze chtel ukazatel %...(ale ja mam batti radsi)
Je to skvelej programek s furou nastaveni(ta rada pixelu jde rozdelit na casti asi po 5%,muzete si nastavit kdy a jak se ma hlasit kriticka uroven energie,muzete si nastavit kolik % je krickej stav,muzete si nastavit barvy...)
nepsal sem ho,protoze chtel ukazatel %...(ale ja mam batti radsi)