i-mate má velké problémy, blíží se krach?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

i-mate má velké problémy, blíží se krach?

Post by Jiří Hrma »

Společnost i-mate před několika lety pod svými křídly prodávala komunikátory společnosti HTC a na poli Windows Mobile patřila k respektovaným výrobcům či spíše brand-distributorům. Od té doby, kdy HTC oznámila, že bude svá zařízení prodávat přímo pod svou značkou, a zároveň s i-mate ukončila veškerou spolupráci, se přestalo dařit. I-mate v té době musel sehnat jiného výrobce Windows Mobile komunikátorů a začít od začátku. Vše vypadalo velice slibně se sérií Ultimate, která měla i-mate vytáhnout zpět, to se však nestalo.

Image Image
Ani série Ultimate značku i-mate nezachránila

Všechny komunikátory, které má nyní i-mate v nabídce, pro něj vyrábí OEM asijský výrobce, a jak se zdá, s kvalitou ani podporou to není příliš dobré. I-mate má opravdu velké problémy a pokud v brzké době nepřijde na trh s nějakým revolučním zařízením, které by podle slov serveru MSmobiles.com muselo konkurovat Touchi HD nebo Xperii X1, může se stát, že dojde na nejhorší a i-mate zkrachuje.
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by marabu »

Tak to je škoda, já sem se těšil na 7150, že to bude novej Qtek 9000 a ono prd. :cry:
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Ono už těch náhrad HTC Universalu mělo být několik a zatím nic... Výrobci obecně se nějak brání dát na trh ultimátní zařízení.
Já jsem se těšil na 9502, ale nakonec to není, co se čekalo, shání se stejně blbě jak XDA Flame a navíc firma krachuje.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”