provedl jsem softwarový restart. Telefon se zapne, najede úvodní logo touch diamond, pak to skočí na úvodní animaci a pak to skočí na plochu a ukáže to takový to kolečko, jak se zobrazuje, když telefon pracuje. Po tomhle kolečku by se mělo zobrazit zadat PIN, ale na tom kolečku to prostě zamrzne...nevíte někdo co s tím? Díky moc za radyZlepšení senzitivity displeje
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\TouchPanel, položka DWORD PressureThreshold, nastavte hodnotu na 000000f0 (původně 00000027).
Diamond, velkej problém, nejde zapnout
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Diamond, velkej problém, nejde zapnout
Zdravím, mám docela velkej problém s diamondem. Poté, co jsem si hrál s úpravami registrů, je to stránka přímo odsud http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-t ... he-utility, jedná se konkrétně o zvýšení sensitivity displeje, mi nejde foun zapnout. Udělal jsem vše jak je v odkazu napsáno:
To je divné, zrovna tenhle tweak jsem na svém Compactu IV používal (myslím, že je i součástí Advanced Configu), a nikdy se mi nic takového nestalo. Jakou máš verzi ROM? Btw, funguje ti alespoň synchronizace s PC? Pokud ano, tak bych si stáhl Mobile Registry editor a upravil hodnotu v registrech přímo v PC na původní. To by mělo pomoci.
mám tu stejnou zkušenost,ale na mda compact iv jen s jinou úpravou registrů.zkoušel jsem zrychlit tf3d,také podle návodu.pomohl tvrdý reset bez formátu vnitřní paměti,abych nepřišel o tomtoma.
některé úpravy registrů mi nefingují vůbec.např. ztišení hovoru otočením displaye dolů... romku mám 1.37.113.3 csy
některé úpravy registrů mi nefingují vůbec.např. ztišení hovoru otočením displaye dolů... romku mám 1.37.113.3 csy
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

takže jsem to vyřešil jako ty, hard reset bez formátu vnitřní paměti, taky kvůli navi ale ne kvůli tomtomovi ale kvůli igo...takže jedu zase odznova...aspoň mám ten foun čistej...jinak moje ROMka je 1.37.401.3 WWE...jinak ty změny registrů jsem tam měl i kvůli zrychlení TF3D ale začalo mi to dělat až po změně registru na sensitivitu...takže asi tak,ale to je teď už jedno...
díky za odpovědi
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Fatal_Soldier
- přispěvatel