TouchFLO 2D bude neoficiálně dostupné i na Xperii

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

TouchFLO 2D bude neoficiálně dostupné i na Xperii

Post by Jiří Hrma »

Sony Ericsson Xperia X1 se už pomalu připravuje do prodeje, a jak to tak vypadá, v době jeho nástupu na trh si do něj uživatelé budou moci stáhnout plně funkční prostředí TouchFLO 2D (plugin na obrazovku Dnes). Ve světě už samozřejmě koluje několik desítek předprodukčních vzorků, čehož využila i uživatelská komunita fóra xda-developers (kdo by to byl řekl, že :-) ). Výsledkem práce uživatele s nickem Nelshh je zdařilá portace TouchFLO 3D prostředí pro Xperii, vše je tedy optimalizováno pro WVGA rozlišení, kterým Xperia disponuje.

Image
TouchFLO 2D na Xperii X1

Sony Ericsson tedy nabídne vlastní nadstavbu systému v podobě multifunkčních panelů, a aby toho nebylo málo, případní zájemci si do něj budou moci neoficiálně doinstalovat i TouchFLO 2D plugin. Podle slov autora není možné na Xperii portovat 3D verzi pluginu, a to zejména kvůli problémům s optimalizací pro daný hardware, TouchFLO 2D však nabízí téměř stejné možnosti při daleko nižší systémové náročnosti. Podle slov autora plugin zatím obsahuje velké množství chyb, které je ještě potřeba odstranit, nicméně mají na to ještě relativně dost času.

Diskuzi a upravené soubory TouchFLO 2D pro Xperii naleznete v tomto vlákně na xda-developers.
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

Pak už jen přelepit logo a bude to 100% HTCčko.
Waco
nováček
nováček

Post by Waco »

Naozaj nevidim dovod naco xda-developers portovali TouchFLO na X1, komu nevyhovuju XPERIA Panels nech si kupi HTC Touch Pro.
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II

Post by Tior »

Ja naopak nevidim duvod proc si kupovat zarizeni podle uzivatelskeho prostredi, kdyz je tu moznost ho portnout.
Martynet
nováček
nováček
Zařízení: SE T610>Mio A701>iPhone3GS>iPhone4

Post by Martynet »

A kdo portne touchflow 2d pro Mio A701 ???
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

tak z tohotro by si měli ostatní "portátoi" vzít příklad, místo hezčího a náročnějšího TouchFLO 3D přeportoali TouchFLO 2D který tolik nežere prostředky, akorát nevim, co s tou mezerou dole, snad tam něco dodají :-)
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Eh, už jsem si myslel, že HTC vydá oficiálně TouchFLO pro Xperii :-D.

Škoda, kdyby byl HW podobný, jako v Touch HD, nebyl by s WVGA displejem problém. A ještě bychom si užili 3D.
Bizon
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Bizon »

Lidickyyy, ono mi to funguje na G900 :D Ikdyz jsem nabyl dojmu, ze mi to silene zpomalilo cely system :)
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

No je to prostě TouchFLO 2D předělané pro WVGA :). Takže by to mělo jet na všech WVGA zařízeních...
Bizon
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Bizon »

tak samozrejme, ale G900 vs Xperia je docela slusna propast ve vykonu... btw to opravdu silene zpomalilo system a ani po odinstalovani to nebezi nic moc... no, stejne jsem chtel flashovat romku :D
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”