Kaiser - UI BUILD Test Only !

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
mlaskac
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Kaiser - UI BUILD Test Only !

Post by mlaskac »

Jsem bezny uzivatel kteremu se po s710 dostal do ruky kaiser. Nez jsem se chtel pustit do nejakeho detailnejsiho nastavovani chtel jsem zkusit upgrade systemu a rom ale dle SN mi to pise ze to je kaiser ale neni to pro muj telefon.

Zeptam se pitome (search jsem pouzil) pouzivany postup je nejaky neoficialni nebo mam divneho kaisera? stlacitko hledat jsem samozrejme pouzil ale tam se neresi ze mi to nedovoli ani stahnout z htc.com. a nejakou pochybnou rom/system tam nechci davat nedejboze aby nebyl pro dany kus HW.

nejake napady?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

A máš Kaisera určeného pro CZ trh, nemáš to třeba někde ze zahraniční? Je to divné, ale při nejhorším bych zkusil provést HardSPL unlock (sekce Tweaky a návody), a pak tam můžeš z xda-developers nahrávat libovolné verze ROMek. Jen nezapomeň, že tímhle postupem přijdeš o záruku.

Ještě mě napadá, nemáš Kaisera brandovaného od nějakého operátora (O2, T-Mobile)? V tom by taky mohl být problém. HTC, pokud vím, umožňuje stahovat updaty jen zařízením přímo pod nimi prodávaným, ně těm, která mají operátorem customizovanou verzi ROM.
mlaskac
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by mlaskac »

moc dekuju. no to je to ze nevim odkud je ale je novej nerozbalenej. ja myslel ze telefony od operatora jsou nejak odlisene (treba mda o tmobile) nebo je na nich logo. tady neni vubec NIC.

a stahoval jsem to z usa stranek, mel jsem za to ze dle SN se to nelisi. zkusim to nejak unlocknout a hodit tam nejakou generic EN (coz ale nemam) a tweakovane se mi moc nezamlouvaji.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

na http://forum.xda-developers.com v sekci pro Kaisera jsou i odkazy na oficiální ROMky, nebo na jejich wiki je myslím také přehled, tak to prolistuj a určitě něco najdeš. Kdo by to byl řekl, že i pro naflashování oficiální ROM bude potřeba dělat HardSPL unlock :-) ale mělo by to pomoci.
mlaskac
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by mlaskac »

kdyby alespon existoval nejakej SN generator stahli bych to z htcka
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”