Diamond/Touch Pro: Další aplikace pro rotaci displeje

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Diamond/Touch Pro: Další aplikace pro rotaci displeje

Post by Jiří Hrma »

Majitelé komunikátorů HTC Touch Diamond a Touch Pro jistě znají aplikaci gSen. Ta byla vůbec první neoficiální utilitou, která dokázala pracovat s pohybovým senzorem a umožnila rotovat s displejem podle aktuálního natočení telefonu ve všech nabídkách operačního systému.

Image

Vážným konkurentem pro gSen může být nový program ScreenRotator, který nabízí podrobnější možnosti konfigurace a přehlednější uživatelské rozhraní. ScreenRotator je rovněž freeware a stahovat jej můžete z oficiálních stránek výrobce.
Fatal_Soldier
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S 4.1.1

Post by Fatal_Soldier »

super aplikace, pro mě daleko lepší než gsen...jen mi trošku vadí, že je spuštěná normálně v procesech a ne jako gsen, kterej to měl spuštěný v pozadí...nejde to nějak udělat?díky moc za odpovědi...
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

Stejně jako GSen nefunguje na Touch Pro s ROM 1.90*... bohužel :/
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Fatal_Soldier wrote:super aplikace, pro mě daleko lepší než gsen...jen mi trošku vadí, že je spuštěná normálně v procesech a ne jako gsen, kterej to měl spuštěný v pozadí...nejde to nějak udělat?díky moc za odpovědi...
Stačí v nastavení aplikace dát "Close Window" a je to vyřešený. Problém je, že se mi potom nepodařilo nastavení aplikace znovu vyvolat. Je ale fakt, že tam bylo nějaký upozorňující okno - já ho ale nečetl ;). Pomůže na to restart, ale aplikace pak není vidět nikde - ani ve správci.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Docela by mě zajímalo proč mi rotují i některé věci které nemám zaškrtlé...konkrétně WMP. Ale jinak moc pěkné
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Docela dobrý... Ale u T Pro mě to neustále padalo, při povinné rotaci při vysunutí klávesnice.
quentin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by quentin »

mě by zajímalo jak tam přidat svůj program?? Třeba Garmin mobile ...
Los Psoukos
nováček
nováček

Post by Los Psoukos »

co se tyka otaceni displeje, nevite nekdo kde se da vypnout nataceni pri spustene Opere?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”