Samsung integruje prostředí z Omnie i do obyčejných telefonů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Samsung integruje prostředí z Omnie i do obyčejných telefonů

Post by Jiří Hrma »

Uživatelské prostředí a widgety v Samsungu Omnia se staly celkem populární. Na obrazovku Dnes vám umožní umístit několik různých widgetů, které dokážou informovat o různých stavech, událostech či zmeškaných hovorech. Samsung se rozhodl, že toto uživatelské prostředí využije i v klasických mobilních telefonech, které nepracují se systémem Windows Mobile. První takovou vlaštovkou bude chystaný model Pixon. Mimochodem, widgety z Omnie si neoficiální cestou můžete doinstalovat i do dalších Pocket PC.

Image
Samsung Pixon nabídne widgety z Omnie
Toshiba
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Toshiba »

Tak jsem to zkousel neoficialni cestou na HTC Touch Pro.... sice to na 100% funguje ale nevyuziva to cely display mobilu... ale jen pouze 25 - 50 %.... skoda no ty pluginy jsou pekny. Kdyby nekdo prisel na to cim to je tak at to sem urcite postne...
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

toshiba, na XDA-devu uz myslim posilali verze pro VGA takze by to melo vyuzivat cely, zkus si procist tento thread (hlavne tak poslednich 10 stranek)
Toshiba
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Toshiba »

nofxsak mel jsi pravdu bylo to tam ted to jede na 110%.. Pro ostatni je to TADY. Kdo neni registrovany se musi zaregistrovat. Jsou to 3 soubory ktere po nainstalovani Omnia pluginu nakopirujete do slozky Windows. A tradaaaa jede to...

4nofxsak: THX :grin:

Edit: Pri nekterych akcich si Touch Pro ze zacatku nezvyknul a zamrznul :tlem: ale ted je vse ok.... Samsung Widget jede na cely plose. Jeste pockat zda nekdo upravy i Samsung Today 1 a 2. :)

Jinak spustene TouchFlo 3D vyuziva 36% Pameti s Samsung Widget je to pouze o 2% vice
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”