WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Lochny
nováček
nováček

Post by Lochny »

piti wrote:( ja ani xt9 nepotrebujem, staci mi to vypnut, ale ani to som nenasiel
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8538 na to vypnuti xt9
piti
nováček
nováček

Post by piti »

Lochny >> Diky, xT9 som uz poriesil :) jedine co ma stve su tie smsky v tvare chatu :( s tym mi asi nik nepomoze..hm?

PS: ospravedlnujem sa ze zaplnujem toto vlakno fora otazkami ktore tu nepatria
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

to se tu uz taky resilo - pohledej - a pokud nic nemate k vlastni ROM tak prosim dale v jinym treadu - tohle je fakt potom neprehledny
kdyz clovek neco hleda tak prolistovat 20 stranek cehosi co se v podstate temetu netyka je vopruz

diky
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

Zruseni sms chatu jsem taky resil, ale tady jsem se dozvedel asi co ty, takze resi to:

softik Settings+
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-dow ... tings.html

Samozrejme zdarma.
piti
nováček
nováček

Post by piti »

Dakujem, moje problemy boli vyriesene :smt046
piti
nováček
nováček

Post by piti »

Zdravim pani...takze po par dnoch ma zaskocila jedna vec, ako som pisal, upgradoval som svoje HP Ipaq 614 na WM 6.1 v 1.4 (yevg001)
je to fakt nice system, ale teraz sa mi stala taka zaujmava vec, niekedy ked spravim sw restart zariadenia tak wifi sa mi neukaze vo wireless manageri....ukaze sa tam az tak za 5minut,a niekedy nejde ovladat (ON/OFF) dost zvlasne? neviete mi povedat cim to je alebo ako to odstranit?
pet.jen.
nováček
nováček

Post by pet.jen. »

Taky se mi to stává. Jednou za čas. Nový reset, není problém.
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

piti wrote:Lochny >> Diky, xT9 som uz poriesil :) jedine co ma stve su tie smsky v tvare chatu :( s tym mi asi nik nepomoze..hm?

PS: ospravedlnujem sa ze zaplnujem toto vlakno fora otazkami ktore tu nepatria
resi to ten samy soft s kterym si vypnul xt9... neni potreba hledat dalsi a instalovat dasi bordel do systemu
mcgeety
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by mcgeety »

jj 614c utils to řeší v pohodě 8-)
FruFru
nováček
nováček

Post by FruFru »

tak mam druhy den WM 6.1 OS 5.2.20270 (Build 20270.1.3.1) v 1.4 (yevg001) a zatim slape naprosto bez problemu, v kombinaci s 614c utils jsem pridal xt9 ceskou a zmenil razeni sms zprav ji mam presne ve stavu kde jsem to chtel mit.

Vyse zminovane problemy s nazvem operatora nemam (zobrazuje se mi sice EUROTEL PRAHA O2 - CZ stejne jako na originalni rom 6.0:) ale nicemu to nevadi.

co se tyka zmizele wifi po restartu, taky se mi to parkrat stalo, ale s tim ze wifi se pak vzdycky objevila behem par minut, ani jsem nepotreboval dalsi reset. Vzdycky se behem par minut objevila, netusim jestli to treba nezpusobuje nejaky mnou pouzivany soft, ktery ji dokaze objevit a spravne zobrazit. Maximalne tak wisbar advance ktery se spousti pri startu.
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Mám dojem, že na originální ROMce se zobrazovalo u jména operátora jen EUROTEL PRAHA. A ten problém s tou wi-fi je i na čistém zařízení, takže to žádný další doinstalovaný program neovlivňuje.

EDIT: Čistým zařízením jsem myslel čistou neoficiální ROMku.
FruFru
nováček
nováček

Post by FruFru »

S wifi jsem na puvodni romce nemel zadny problem, ted jsem navic zjistil, ze pri zapnuti wifi se samotna wifina zapne (zacne blikat dioda) ale telefon si porad mysli ze zapnuta neni a hlasi jeji stav off takze se s ni neda pracovat, pak uz wifina nereaguje na nic a pomuze jen sw reset. (nemile je ze takto wifina blbne tak v 50% pokusu o zapnuti takze je to o nervy) . Mozna by pomohlo pouziti nejakeho jineho sw na spravu wifi nez je vestaveny, nemuze nekdo nejaky doporucit, zkusil bych to s nim.
FruFru
nováček
nováček

Post by FruFru »

Jeste mam jeden problem, napred jsem si myslel ze mi v 6.1 romce nechodi GPS, nefungoval programek 3dtracking, ani urceni pozice v google maps.

Takze jsem tam dal TomTom 7 co jsem mel ve stare 6.0 a ten slape bez problemu s klasickym nastavenim, ale ani 3dtracking ani google maps jsem k nalezeni polohy pomoci GPS prinutit nedokazal. Stahl jsem i nejnovejsi verzi google maps, laboroval jsem z nastavenim com portu v telefonu a i v nastaveni google maps (rucne automaticky) vysledkem je ze gmaps se k gps pripoji, napisu nalezeno 0 satelitu a budou hledat klidne do aleluja, dokud tam nepadne ten timeout a skoci tam ta obrazovka o zkontrolovani gps.

Nema nekdo nejaky hint co s tim aby gps fungovala v google maps?
Miro7
nováček
nováček

GPS v GoogleMaps

Post by Miro7 »

Mam naistalovanu verziu 2.1.17. V menu som nastavil Use GPS
a v Options GPS settings Set by Windows.
Ked mam Ipaq 614c v otvorenom okne tak ukazuje po chvili 6 satelitov.
Verziu WM mam z
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425536

August 28th
HP612_WM6.1_OS 5.2.20721 ROM: English - Elegant Black - Clean: by NGSEE
FruFru
nováček
nováček

Post by FruFru »

co se tyka te romky co ¨zminujes, nejsou s ni nej+ake jine problemy, napr pri praci s 614 utils nebo jine? uvazuji o prehozeni na tuto romku.-)
Martin111
nováček
nováček

Post by Martin111 »

Nutně potřebuji poradit. Chci HP 614c reklamovat a hodil jsem tam nedávno nové win 6.1 z linků někde zde uvedených. To by byl asi problém kvůli záruce, tak se chci zeptat, jak si tam hodím originál systém.
FruFru
nováček
nováček

Post by FruFru »

Martin111
nováček
nováček

Post by Martin111 »

a ještě prosím, jak na to? Vím, že to dám na prázdnou kartu. A pak? Díky.
piti
nováček
nováček

Post by piti »

niekde nazaciatku bol napisany navod, tak som ti to sem len prekopiroval ;)
návod na flash:
1. nahraje se flash.dio na micro sd kartu (nesmí být sdhc)
2. baterka na 100 %
3. zmáčkne se čudlík voice commander+mute a drží se tato kombinace a jen se zmáčkne vypínací čudlík a naběhne sd loader, pak už se jen koukáte Smile
- pak se to celé samo hardresetujete a jede to, prostě fakt prima a jednoduchý

keby si nechapal, napis SS alebo na ICQ
Miro7
nováček
nováček

ROM HP612_WM6.1_OS 5.2.20721 ROM: English - Elegant Black -

Post by Miro7 »

FruFru wrote:co se tyka te romky co ¨zminujes, nejsou s ni nej+ake jine problemy, napr pri praci s 614 utils nebo jine? uvazuji o prehozeni na tuto romku.-)
614 Utils som zatial nepouzival. Ale su nasledovne odlisnosti :

a. Pri prvom zapnuti nastavit Start>Settings>System>Regional Settings>Region> napr. Czech alebo Slovak. (Inak sa objavuje cinske pismo)
b. Pri prvom spusteni este napise Calculator pri prvom pouziti namietku ale potom ide bezchybne.
c. GoogleMaps treba stiahnut a nainstalovat.
d Potom vsetkom zostanu asi 2 programy, ktore este obsahuju aj cinske znaky.

S Wifi problem nie je....[/b]
Post Reply

Return to “HP iPaq 614”