WMP-problémy.

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

WMP-problémy.

Post by YAMATO »

Mám MP3 s ID Tagy. Ale po načtení v knihovně ve WMP jsou často alba rozdělena na dvě, někdy i tři části! Zkontroloval jsem vše a nechápu proč. Zkontroloval jsem ID Tagy, přepsal jsem je atd. a stále to samé! Přitom ve všem co jsem dříve měl fungovaly naprosto bez problémů. Nevím co dělat, těšil jsem se, že WM bude v tomto spíš lepší než UIQ nebo hloupé SE, ale zatím kruté zklamání. WMP alespoň podporuje AVRCP, ale pořád při vypnutí/zapnutí vyskakule navrch. Proč nezůstane proboha zminimalizovaný?

Poraďte mi někdo prosím, mám už skoro chuť se na to vykašlat, zbavit se Diamonda a vrátit se k P1i :-(
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Nepanikař, WMP je dost chabý soft na hudbu a videa, jen zkus jiny prehravac. Vsichni by ti asi doporucili CorePlayer nebo jeho free verzi s nazvem TCPMP. Tam si vytvoř playlisty a nemusis se starat o automaticke rozřazení.
Další slušné přehrávače jsou PocketMusic(navic ma i today-plugin) a WinamPAQ. Je jich vic, pisu ty, ktere jsem sam ozkousel.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Je jich plno, ale to AVRCP je problém.

Jinak je fakt, že jsem se zklidnil a zjistil, že úpravou ID Tagů v MP3TAGu se to srovná.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Hm...srovná se to někdy, někdy ne. Nechápu. Všude se zobrazuje obrázek alba, ve WMP a zkusmo v Pocket Playeru ne. Alba rozházená stále na dva i víc částí, důvod ???
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Tak by mě fakt zajímalo z čeho bere WMP obrázky alb. Protože v jednom albu není žádný a přesto si nějaký našel, v jiném je zas ukazovám jiný. Do teď jsem si myslel, že to s ID Tagy umím, ale toto...

Může být rozházení alb na více částí způsobeno způsobem přesunu do PPC (Active Sync vs. Disc) a množstvím přesouvaných dat?
Post Reply

Return to “Aplikace”